INA-abonnement! Juni 2024.

Få tidlig adgang nu.

Efterlad din e-mail nedenfor og vær en af de første til at deltage.

Hvad er et INA abonnement?

1. -50% rabat

Man vælger selv, hvilke produkter man vil modtage - altid med 50% rabat.

2. Levering og afbestilling

Du kan vælge levering hver 30., 45. eller 60. dag. Du kan afmelde dig når som helst med 1 knap.

3. Gaver til en værdi af over 750 kr.

Som en del af INA-abonnementet modtager du gaver til en værdi af mere end 750 kr. om året.

4. Personlig abonnementskonto

Når du har tegnet abonnement, får du en konto, hvor du kan ændre datoer, springe leveringen over og skifte produkter med én knap.

INA Abonnement

Alt hvad du behøver at vide:

Du kan tænke på INA Subscription som Netflix for økologisk kosmetik - men sundere for dig. Du kan vælge INA-produkter, som du vil have sendt til din dør hver 30., 45. eller 60. dag.

Som et værdifuldt medlem af vores familie får du 50 % rabat på produkterne i dit abonnement under hele dets løbetid. Du kan tegne dit abonnement på lige de produkter, du ønsker ( endda et enkelt er muligt!).

*Du får gratis forsendelse på ordrer over 370 kr.

*Du kan ikke tilføje et gratis produkt til dit abonnement.

50% rabat på alle produkter i dit abonnement i løbet af hele abonnementsperioden.

Eksklusive GAVER med en samlet værdi på mere end 750 kr. om året.

Personlig opmærksomhed og omsorg.

INA Abonnement er kun tilgængeligt to gange om året, i juni og november. Tilmeldingsperioden varer 2 dage, eller indtil alle ledige pladser er taget. Vi accepterer ikke nye medlemmer uden for disse perioder. Vores mål er at give vores medlemmer en unik og særlig oplevelse.

Ja, alle kan deltage i abonnementet, men der er kun et begrænset antal pladser til rådighed. Det samlede antal pladser vil blive annonceret et par uger før abonnementet åbner.

Hvis du ønsker at sikre dig tidlig adgang og komme ind før alle andre, skal du skrive din e-mailadresse HER

Prisen på din personlige abonnementskasse afhænger af antallet og typen af produkter, du vælger at inkludere. Men alle de produkter, du vælger, fås til en nedsat pris på 50% af den normale pris i hele abonnementsperioden. Det betyder, at du sparer halvdelen af den normale pris for alle de produkter, du vælger at inkludere i din abonnementskasse.

Du betaler den nedsatte pris på produkterne og fragten, hvis ordren er under 370 kr. Der er ingen yderligere gebyrer eller forpligtelser.

Automatisk via et debet- eller kreditkort eller PayPal. Betalingsperioden afhænger af den leveringsplan, du vælger. Du behøver ikke at betale for alle de kommende måneder på forhånd, men kun for den første levering på abonnementstidspunktet. Prisen for hver efterfølgende levering trækkes automatisk fra dit kort lige før leveringsdatoen.

Leveringspris og betaling:

  • Express DHL Levering (1-3 hverdage) - 89,99 kr.
  • PostNord Hjemmelevering (3-7 hverdage) - 39,99 kr.
  • PostNord udleveringssted - 34,99 kr.

GRATIS forsendelse for ordrer over 399kr.

Abonnementet accepterer kun betaling med betalingskort eller PayPal.

Alle første abonnementskasser afsendes umiddelbart efter, at ordren er gennemført. Andre leveringer sker i henhold til den leveringsperiode, du har valgt. Alle kasser sendes på en hverdag.

1. Webstedet er låst:

På dagen, hvor abonnementet åbner, låses siden kl. 12:00. Hvis du har skrevet dig op til tidlig adgang, vil du modtage en hemmelig adgangskode via e-mail samme dag. Med denne adgangskode kan de logge ind på siden og få adgang til abonnementet.

2. Lås op for siden:

Kl. 19.00 åbner vi hjemmesiden for alle. Hvis der stadig er ledige pladser, kan alle tilmelde sig abonnementet. Under vores første lancering i januar blev 70% af pladserne taget under den tidlige adgang. Derfor anbefaler vi, at du efterlader din e-mailadresse på formularen til tidlig adgang, som du finder HER

Abonnementet lukker, når alle ledige pladser er besat, eller 2 dage efter åbningen.

Det bestemmer du selv:

  • Hver 30. dag
  • Hver 45. dag
  • Hver 60. dag

Når du afslutter din første abonnementsordre, får du automatisk en personlig abonnementskonto. Med denne konto kan du nemt administrere dit abonnement, f.eks. redigere dine produkter eller leveringsdage, springe leveringer over og afmelde abonnementet. Du vil modtage en e-mail med flere oplysninger om din konto.

For at logge ind på din konto skal du gå ind på vores hjemmeside og klikke på "INA-abonnement" i menuen og derefter vælge "Abonnementskonto". Indtast din e-mail og den kode, du har fået tilsendt via e-mail eller SMS.

Det kan du godt :)

Du kan altid redigere produkter eller leveringsdage fra din abonnementskonto. Det giver dig mulighed for at springe en levering over (du fortsætter abonnementet), ændre en leveringsdag (hvis du f.eks. er på ferie!) eller afmelde abonnementet med et enkelt klik. Vi håber, at du vil blive hos os længe! ❤️

Nej, kampagnekoder kan ikke bruges til abonnementsordrer, da de allerede er nedsatte.

Du er velkommen til at kontakte kundeserviceafdelingen HER. Vi hjælper dig gerne når som helst.