InaEssentials er en virksomhed, der er forpligtet til bæredygtighed i alle aspekter af vores drift. Fra landbrugspraksisserne, vi bruger til at dyrke vores egne økologiske afgrøder, til emballagen, vi bruger til vores produkter, er vi dedikeret til at minimere vores påvirkning af miljøet og fremme fair trade og ansvarlig sourcing.

En af måderne, vi stræber efter bæredygtighed på, er gennem vores landbrugspraksisser. Vi implementerer bæredygtige landbrugsmetoder såsom bevaringsteknikker og afgrøde rotation for at bevare ressourcerne og beskytte miljøet. Vores afgrøder dyrkes på en bio-dynamisk måde, hvilket betyder, at vi bruger naturlige metoder til at bevare og pleje vores planter, såsom at bruge urtetinkturen. Urterne plukkes ved fuldmåne i henhold til den bio-dynamiske måde, hvilket siges at øge planternes effektivitet og virkning.

Vi bruger også restproduktet fra vores ekstraktion af essentielle olier som kompost til jorden, hvilket hjælper med at forbedre jordens sundhed og frugtbarhed. Dette giver os mulighed for at producere højkvalitetsøkologiske afgrøder, mens vi minimerer vores påvirkning af miljøet.

Udover vores landbrugspraksisser, støtter vi også fair trade og ansvarlig sourcing. Vi samarbejder tæt med bønder og leverandører, der bruger bæredygtige landbrugspraksisser og giver fair lønninger og arbejdsforhold. Ved at støtte disse bønder og leverandører, hjælper vi med at fremme bæredygtig landbrug og forbedre livet for dem, der er involveret i branchen.

Endelig er vi forpligtet til at bruge emballage, der er miljøvenligt. Alle flaskerne til vores produkter er genanvendelige, og vi opfordrer vores kunder til at genanvende dem, når de er færdige med produktet.

Samlet set er InaEssentials dedikeret til bæredygtighed i alle aspekter af vores virksomhed. Fra landbrugspraksisser til emballage og sourcing, stræber vi efter at minimere vores påvirkning af miljøet og fremme fair trade og ansvarlig sourcing.

"En Mission Udover Profit: Hvordan vores brand skaber indflydelseg"

Vi hos InaEssentials tror på at give tilbage til samfundet, som har støttet os. Derfor er vi stolte af at tilbyde beskæftigelsesmuligheder til medlemmer af minoritetsgrupper, som hjælper dem med at støtte deres levebrød og give dem en lysere fremtid. Ved at vælge vores økologiske produkter forbedrer du ikke blot din egen sundhed og skønhed, men du har også en positiv indflydelse på andre menneskers liv. Vær med til at gøre en forskel i dag.

HOLD DIG OPDATERET

Blogindlæg

Den 8. marts: Hvilket produkt tilbyder vi helt gratis i år?

Den 8. marts: Hvilket produkt tilbyder vi helt gratis i år?

Den 8. marts hvert år giver vi en af vores bestsellere væk gratis. Grunden til det er vores ultimative mål: At introducere naturkosmetik til så mange mennesker som muligt, da vi mener, at naturen ...
Hvorfor er min hud irriteret?
psoriasis

Hvorfor er min hud irriteret?

Har du nogensinde undret dig over, hvor de røde pletter på huden kommer fra? Hudirritationer kan være irriterende, kløende eller endda smertefulde og deprimerende. Det eneste, vi tænker på i sådan ...
Mariya and Vasil Ralchevi

Naturens svar på pigmentpletter og alderspletter: Økologisk Ædelgranvand - Hydrolina

Vores InaEssentials-familiehistorie: Gør naturen til en del af din hudplejerutine. Vores familieejede brand tror på, at naturen giver alle løsningerne til sund og smuk hud. Som forældre til tre sm...