Anmeldelser

Based on 566 reviews
93%
(526)
5%
(27)
1%
(8)
1%
(3)
0%
(2)

Jeg er meget tilfreds med de valgte produkter. Selvom jeg bruger dem en eller to gange om ugen, kunne jeg se resultater. Mit hår var ret tørt, og det filtrede og faldt meget ud efter fødslen. Hårfaldet er helt sikkert reduceret, og det er meget lettere at rede. Håret er ret forfrisket. Det er interessant, at når jeg farvede mit hår før, faldt farven ud næsten med det samme - efter 1-2 bade, og håndklædet var plettet. Efter at jeg har brugt disse produkter, er håndklædepletterne der stadig (efter en måned), men de er mindre gennemgående, hvilket får mig til at tro, at min farve holder længere, og som du kan se på billederne, er den mere intens i længderne. De grå hår kommer ud ved rødderne, hvor mit hår vokser, men det er normalt. Mit hår ser generelt bedre ud en måned efter, at jeg farvede det. Det er fantastiske produkter, jeg vil helt sikkert fortsætte med at bruge dem!

Lavendel Hydrolina

Jeg købte Lavendel Hydrolina-sættet til min datter. Hun har brugt det i to uger nu, og vi kan allerede se en forbedring af hendes akne, hvilket også forbedrer hendes selvtillid.

Jeg kan varmt anbefale den til alle, der kæmper med skæl.

Som en, der altid har kæmpet med skæl, er jeg begejstret for at have fundet Lavendel Shampoo. Den er skånsom mod min følsomme hovedbund, dufter fantastisk og har reduceret min skæl betydeligt. Jeg vil helt sikkert købe den igen.

Naturlig Brændenælde Shampoo mod HÅRTAB (250 ml)

Jeg har brugt Nælde Shampoo til at bekæmpe mit hårtab, og jeg er glad for at sige, at det virker. Mit hår føles stærkere, og jeg mister ikke så mange hårstrå, som jeg plejede.

Den er mild, beroligende og hjælper virkelig med skæl. Jeg kan varmt anbefale den!

Naturlig Rose Shampoo

Jeg har brugt Rose Shampoo til mit tørre hår, og det har virkelig gjort en forskel. Shampooen efterlader mit hår blødt og næret uden at være tungt. Den diskrete, naturlige roseduft er også en dejlig detalje.

Lavendel Shampooen dufter ikke blot guddommeligt, men den har også mærkbart reduceret min skæl og kløe efter blot et par uger. Den er virkelig skånsom mod min hovedbund.

B
Ansigtsmasker - Citronmelisse Maskina, Citronmelissevand (Melissa) - Hydrolina - DIY - varig pleje til Tør og Udmattet hud
Brenda Lopez
I am in love with InaEssentials

After trying lot of products and be in love with all of them I decided to buy the maskina ( the green one) and of course...what happened? It was awesomeeeeee. My skin has changed and looks so relax and empty of impurities. I highly recommend to try all the products and give them two weeks...and your skin will appreciate it♥️ thanks thanks thanks InaEssentials

Den hjalp mig mod pigmentpletter, og jeg fortsætter med at bruge den.

Det er skånsomt mod min sensitive hud, og lavendel-duften er så behagelig. Jeg kan varmt anbefale at prøve det!

Jeg er helt vild med Lavendelvand - HYDROLINA! Det har en så beroligende og lindrende effekt på min hud. Jeg bruger det som en toner hver dag, og det har virkelig hjulpet med at reducere rødme og inflammation.

Kampagnepakke mod HÅRTAB har fuldstændig ændret mit liv. Disse produkter er milde mod min hovedbund og efterlader ikke nogen hårde kemikalier. Jeg kan stærkt anbefale dem!

Jeg har altid døjet med fedtet hår og hårtab, men siden jeg begyndte at bruge Kampagnepakke mod HÅRTAB, har mit hår aldrig set bedre ud.

Jeg har kæmpet med hårtab i årevis og har prøvet utallige produkter uden held. Men siden jeg begyndte at bruge Kampagnepakke mod HÅRTAB, har jeg lagt mærke til en betydelig forbedring i den generelle sundhed og tykkelse af mit hår.

Jeg har nu brugt Røgtrævand - Hydrolina i et par måneder, og jeg har helt sikkert bemærket en forskel i sundheden af mine tandkød. Jeg kan varmt anbefale den!

Jeg er for nylig skiftet til Røgtrævand - Hydrolina og jeg er simpelthen så glad for resultatet. Min ånde holder sig frisk i flere timer efter brug, og det har virkelig hjulpet med at forbedre den generelle sundhed i min mund. Desuden elsker jeg, at den er lavet af naturlige ingredienser og ikke indeholder nogen alkohol eller andre hårde kemikalier.

Jeg har altid været lidt skeptisk over for naturlige mundplejeprodukter, men Røgtrævand - Hydrolina har fuldstændig ændret min mening. Den har en lækker smag og efterlader min mund følende frisk og ren hele dagen. Desuden har den virkelig hjulpet med at forbedre den generelle sundhed i mine tænder og tandkød. Jeg kan varmt anbefale at prøve den!

Jeg har prøvet mange forskellige mundskyl igennem årene, men Røgtrævand - Hydrolina er klart min favorit. Den er mild nok til mine sensitive tænder og tandkødsområder, men gør stadig en fantastisk job med at give mig en frisk ånde og holde min mund ren. Jeg elsker også, at den er lavet af naturlige ingredienser.

Som en der har døjet med tandkødssensitivitet, var jeg virkelig spændt på at prøve Røgtrævand - Hydrolina. Efter kun få anvendelser bemærkede jeg en betydelig forbedring i sundheden af mine tandkød.

Jeg har nu brugt Røgtrævand - Hydrolina i et par uger, og jeg er virkelig imponeret over, hvor frisk og ren min mund føles efter brug. Den er skånsom mod mine tandkødsområder, men efterlader stadig mine tænder følende rigtig rene. Jeg er vild med, at den er lavet af naturlige ingredienser og ikke indeholder nogen hårde kemikalier. Jeg kan varmt anbefale den!

Jeg var tøvende med at prøve endnu en creme til mine hæmorider, men Remorrhoids fungerede vidundere for mig! Jeg var i stand til at reducere ubehaget og smerten på bare få dage, og det har siden forhindret yderligere udbrud. Jeg kan ikke takke Remorrhoids nok for at give mig en sådan lindring.

Jeg har altid været selvbevidst om mine åreknuder, men jeg ønskede ikke at gennemgå en operation. Det var så, jeg opdagede Remorrhoids-cremen, og jeg er så glad for, at jeg gjorde det. Cremen har gjort underværker, og jeg kan endelig bære shorts og kjoler uden at føle mig pinligt berørt. Det har gjort en kæmpe forskel i mit selvværd.