DETTE ER DEN SANDE HISTORIE BAG VORES FAMILIE BRAND...

"En historie om fiasko, succes, op- og nedture øjeblikke. Vi ønsker at være så åbne som muligt over for vores kunder og få dem til at føle, at de er en del af vores familie!"
- Veselina Ralcheva

HISTORIEN AF INAESSENTIALS 

Begyndelsen...

Tilbage i 1999 var jeg gift og havde 2 børn.  Jeg var musiklærer og min mand var brandmand. Vi ønskede at gøre mere, at lave en forandring og være anderledes, men vi vidste ikke, hvad der var det rigtige for os. En dag sagde min mand til mig ud af ingenting "Lad os dyrke roser og lavendel". En tradition, der blev glemt i vores hjemby. Jeg var virkelig skeptisk, dog sagde jeg "JA". Vi startede som amatører med økonomisk hjælp fra vores forældre. Vi investerede i 4 store haver og et lille destilleri. Kort tid efter var jeg gravid med et tredje barn, og vi var virkelig bange for, hvad der nu vil ske.

Indtil 2007 var vi urentable, og vi var virkelig bange. Jeg kan stadig huske, at mit tredje barn, Elena, spurgte os "Bliver vi fattige, hvis jeg køber sko?". Vores økonomiske stilling var virkelig dårlig. Vi producerede fantastiske kvalitetsprodukter, men vi havde ikke noget marked for dem.
Det hele ændrede sig i 2007, da Bulgarien har tilsluttet i EU, og vi endelig kunne finde et marked for vores produkter. 2013 var året, hvor vi endelig var positive
på vores bankkonto, efter at vi startede vores virksomhed 14 år tidligere.

Hele denne oplevelse ændrede vores liv og fik os til at tro, at når du sætter al din energi, kærlighed og tro på noget, vil det blomstre en dag.

DET RIGTIGE BRAND INAESSENTIALS ER FØDT

 I 2019 fik min søn ideen om at skabe en online butik og tilbyde vores produkter online under brandet InaEssentials. Ud af ingenting begyndte der at komme ordrer, og vores famillie måtte tilpasse sig. Jeg overtog hurtigt administrationen, Elena og Maria – sociale medier og kundesupport og min mand Nikolaj overtog produktionen. En familievirksomhed til sin kerne :)

INAESSENTIALS I UDLANDET

Siden 2019 fortsætter vores familie brand med at vokse. Vi er nu stolte af at operere på 28 EU-markeder og tilbyder fantastisk kundesupport, produkter og hurtig levering til kunder over hele Europa.

VORES PRODUKTER

Som mor til 3 ved jeg så godt hvad betyder at være ansvarlig og passe på. Sådan behandler jeg også vores kosmetikprodukter. Derfor lukkede vi kredsløbet. Alle vores produkter er produceret fra vores haver, som vi dyrker økologisk.Vores afgrøder forarbejdes i vores eget destilleri, og de endelige produkter fremstilles i vores produktionsanlæg. Denne lukkede cyklus var et must for mig, for mit navn kan stå bag noget jeg ser fra frø til slutprodukt. Noget jeg kan bruge sammen med min familie derhjemme, og tilbyde til min anden familie - vores fantastiske kunder!

Tak, fordi du tog dig tid til at læse om vores familie brand. Derfor vil vi gerne overraske dig med 12% rabat med kampagnekoden: about12.
Brug det lige nu fra: HER.

- Veselina Ralcheva