ACNE og hvordan en mors historie hjalp over 50.000+ teenagere i Danmark!

ACNE og hvordan en mors historie hjalp over 50.000+ teenagere i Danmark!

Den 8. marts: Hvilket produkt tilbyder vi helt gratis i år? Reading ACNE og hvordan en mors historie hjalp over 50.000+ teenagere i Danmark! 5 minutes Next Den naturlige løsning på Eksem: Økologisk Kamillevand Hydrolina

Akne...

Hej, jeg hedder Veselina Ralcheva. Min rejse ind i en verden af naturlig hudpleje begyndte ikke med mit eget barn, men med en desperat bøn fra en anden mor i min by. Hendes historie ramte en streng dybt inde i mig. Sådan bragte moderkærlighed smilet tilbage på 50.000+ teenagere, der led af akne.

Det var i 2019, da en af mine venner kom hjem og bad mig om vores hjemmelavede lavendelvand, fordi hendes datter skulle til skolebal om to uger, og hun kæmpede virkelig med akne. Akne, som ødelagde hendes selvtillid og selvværd. Hun havde hørt fra andre, som jeg har givet lavendelvand, at det virkelig hjælper.

Hendes datter kæmpede med mere end bare akne. Hun kæmpede med den frygt og forlegenhed, der fulgte med. Med et skolebal lige om hjørnet gemte hun sig derhjemme og skammede sig for meget til at gå ud på grund af sin plettede hud.

Den Mirakuløse Forvandling

2 dage før skoleballet kom hun tilbage med en hjemmelavet kage og øjne, der lyste af taknemmelighed. 2 dage før skoleballet kom hun tilbage med en hjemmebagt kage, og hendes øjne lyste af taknemmelighed. Hun viste mig sin datters før- og efterbilleder. Lavendelvandet gjorde en forskel ud over, hvad jeg selv har set. Hun kaldte det et »mirakelvand«, og hendes historie spredte sig og antændte en bølge af nysgerrighed i hele byen. Jeg vidste, hvordan det hjalp mine børn, men jeg havde aldrig set det hos mennesker, der har store problemer med det.

Det var chokerende for mig! Og denne erkendelse ramte mig: Vores lavendel havde magten til at ændre liv. Det blev begyndelsen på en ny mission for InaEssentials - at bringe denne naturlige løsning fra vores marker ud til familier overalt og forvandle fortvivlelse til håb.

Girl with Lavender Hydrolina

Den magiske plante ...

var bogstaveligt talt i vores hænder hele tiden. Kraften i lavendel, et naturligt vidunder, som ofte overses i hudplejeverdenen. Dette var mere end en opdagelse. Det var en families svar på et problem, som tusinder står over for. Lavendel med sine beroligende og antibakterielle egenskaber var vores håb, støttet af vores dybe forståelse for økologisk dyrkning.

Vores lavendel, og hvad der er unikt ved den ...

Ved fuldmåne samler vi brændenælder, som vi bruger som hovedingrediens i vores afkog. Dette afkog forviser alle sygdomme og bevarer lavendelplantagens terapeutiske egenskaber, som vi mener overføres i vores lavendelvand. En af disse egenskaber er den unikke effekt mod akne, som ingen anden hydrosol på markedet har. Vores unikke formulering, der er født ud af vores families ekspertise og kærlighed til naturlige løsninger, var nøglen til at åbne op for en ny verden af hudpleje.

Men...

Det virkelige arbejde var først lige begyndt ... Vi havde produktet, og vi vidste, at det virkede, men hvordan kunne vi hjælpe så mange mennesker som muligt? Vi startede uden store forventninger. Det hele startede med en simpel annonce, som vores søn havde lavet, mens han studerede marketing. Da det positive ord spredte sig, steg ordrerne, og vores ydmyge hjemmeopsætning udviklede sig hurtigt.

Den dag i dag svarer vores familie - jeg selv, min søn og mine døtre - personligt på de beskeder, vi modtager. Dette personlige præg har skabt et fællesskab med over 10.000 tilfredse kunder, som alle deler deres positive erfaringer med vores økologiske produkter.

500 000+ Kunder

Vores tillid til vores lavendelvand fik os til at tilbyde et dristigt løfte: fuld refusion, hvis vores kunder ikke ser resultater. Denne forpligtelse til tilfredshed har givet dyb genlyd med over 110.000 afsendte flasker og en super lille returprocent, der taler sit tydelige sprog om vores produkts effektivitet. Vores rejse med InaEssentials har siden omformet livet for over 500.000 teenagere i hele Europa, samtidig med at vi har bevaret hjertet og sjælen i en familiedrevet virksomhed. Nu er vores produkter endelig tilgængelige i USA.

Vores hjemmeside: inaessentials.dk

Har du lyst til at prøve?

I øjeblikket arbejder vi med et logistikcenter i Storbritannien, og alle ordrer leveres inden for 24-48 timer. 

Du vil også modtage en kampagnekode til 20 % rabat på din første ordre, som er: ina20. Klik HER og start din rejse!

Vi har arbejdet utrætteligt for at holde vores løsning inden for rækkevidde, men tidevandet skifter. Stigende efterspørgsel og omkostninger betyder, at vi ikke kan holde disse priser for evigt. Hvis du er klar til at foretage en ændring i dit eller dit barns liv, er tiden inde nu. Vi er startet med denne måde at tænke vores forretning på, og vi vil følge den undervejs. 

Vores hjemmeside: inaessentials.dk

👇 Klik på knappen nedenfor for at se alle produkter 👇

"En Mission Udover Profit: Hvordan vores brand skaber indflydelseg"

Vi hos InaEssentials tror på at give tilbage til samfundet, som har støttet os. Derfor er vi stolte af at tilbyde beskæftigelsesmuligheder til medlemmer af minoritetsgrupper, som hjælper dem med at støtte deres levebrød og give dem en lysere fremtid. Ved at vælge vores økologiske produkter forbedrer du ikke blot din egen sundhed og skønhed, men du har også en positiv indflydelse på andre menneskers liv. Vær med til at gøre en forskel i dag.