Den 8. marts: Hvilket produkt tilbyder vi helt gratis i år?

Den 8. marts: Hvilket produkt tilbyder vi helt gratis i år?

 
Hvorfor er min hud irriteret? Reading Den 8. marts: Hvilket produkt tilbyder vi helt gratis i år? 4 minutes

Den 8. marts hvert år giver vi en af vores bestsellere væk gratis.

Grunden til det er vores ultimative mål: At introducere naturkosmetik til så mange mennesker som muligt, da vi mener, at naturen har svarene på alle problemer.

Hvordan gør vi det? - Takket være dig <3

I starten var vi bare os selv, men så bakkede vores loyale kunder os heldigvis op den 8. marts ved at købe 2-3 ekstra produkter. Vi har geninvesteret pengene for hvert år at kunne gøre en større forskel og lade flere prøve naturlig kosmetik GRATIS.

I år uddeler vi vores Rose Hydrolin! Vi er sikre på, at du vil elske den. ❤️

Det eneste, du skal gøre, er at besøge vores hjemmeside den 8. marts.
Vi har reserveret 30 flasker til Danmark!

Her er hele historien:

2019 - 8. marts er født

2019 var vi kun i gang i Bulgarien, og ingen kendte til vores mærke. Vi havde omkring 300 kunder den 8. marts, og vi besluttede at gøre noget særligt for damerne. Vi havde 1000 flasker Økologisk Rosenvand, og vi besluttede at gøre noget helt unikt og forære dem væk gratis.

Feedbacken fra kunderne var fantastisk, men det smukkeste var, at vi introducerede nye mennesker til naturlig kosmetik.

2020: 1.000 Flasker Økologisk Æterisk Lavendelolie

I 2020 solgte vi allerede i 4 lande, og vi besluttede at overraske hele Europa med 1000 flasker Økologisk Æterisk Lavendelolie. Vi elsker vores lavendelolie og ville dele den med verden. Det var året, hvor vi så, at mange aldrig havde prøvet denne type kosmetik og virkelig værdsatte den.

2021: 200 Flasker af jeres favorit-hydrolater i hvert land

I 2021 fandt hundredvis af flasker af vores mest populære hydrolater, som Citronmelissevand, Kamillevand og flere andre, vej til skønne damers hjem i alle lande. De bragte den rolige atmosfære fra bulgarsk natur med sig.

2022: 10.000 Flasker Økologisk Lavendelvand

I 2021 var lavendelolie vores mest populære produkt, og vi besluttede at gøre noget helt uventet. Nemlig forære vores bestseller væk gratis! Vi uddelte 10.000 flasker, og reaktionerne var fantastiske. Det var dagen, hvor vi udvidede vores kundebase markant. Folk lærte os at kende takket være den kampagne. Selv nogle af vores kollegaer på kontoret har kendt os siden 2022 og kampagnen på den 8. marts.

2023: 10.000 Flasker Hydrobiotic - Lavendel og Pebermynte

I 2023 gav vi endnu et nyt produkt væk, som vi virkelig tror på: Hydrobiotic - Lavendel og Pebermynte. Det var det første produkt, vi tilsatte postbiotiske kulturer til, hvilket er en banebrydende innovation inden for biokosmetik. Vi sendte 10.000 flasker ud til jer, og de positive tilbagemeldinger var ikke længe vente.

2024: Hvilket produkt forærer vi væk gratis i år?

30 flasker Rosenvand Hydrolina.

I år forærer vi 30 flasker væk. Det er en påmindelse om, hvor vi startede, og hvor langt vi er kommet. Rejsen handler ikke bare om produkterne, men om de bånd, vi har skabt, og de smil, vi har bragt på jeres læber.

InaEssentials er mere end et mærke, det er en familie. Hvert produkt, vi forærer væk, er et symbol på vores taknemmelighed, en lille bid af vores hjerte. Vi tror på kraften i naturlig skønhed, og vi er beærede over at dele den med jer alle. Lad os skåle for mange flere år med at gøre den 8. marts særlig for alle kvinder derude!

Bliv endelig ved med at være lige så fantastiske, som I er.

Med kærlighed,
Veselina Ralcheva

"En Mission Udover Profit: Hvordan vores brand skaber indflydelseg"

Vi hos InaEssentials tror på at give tilbage til samfundet, som har støttet os. Derfor er vi stolte af at tilbyde beskæftigelsesmuligheder til medlemmer af minoritetsgrupper, som hjælper dem med at støtte deres levebrød og give dem en lysere fremtid. Ved at vælge vores økologiske produkter forbedrer du ikke blot din egen sundhed og skønhed, men du har også en positiv indflydelse på andre menneskers liv. Vær med til at gøre en forskel i dag.