Alt om akne og hvordan bekæmper man akne?

Alt om akne og hvordan bekæmper man akne?

Et af de mest almindelige hudproblemer på verdensplan, som rammer 9,4% af befolkningen er akne. Og selvom dette oftest sker blandt teenagere som desværre skal konfrontere med denne snigende og ubehagelige dermatologiske hudsygdom, der er også mange vokse der har det.

Der er mange negative virkninger af akne: – lavt selvværd, folk der isolerer sig, hvilket fører til depression og endda angst. Læs med i denne artikel og bliv klogere på, hvordan opstår akne og effektiv behandling af akne.

Hvad er de faktorer, der fremkalder akne?

Sukkerdesserter, raffinerede kornprodukter og i generelt højt fedtindhold, samt med produkter med et højt glykæmisk indeks som glukose, hvidt brød og ris, chokolade, osv., der ville yderligere fremkalde inflammatoriske processer i din krop. Det er vigtigt at bemærke, at rygning og den hyppige brug af makeup tilstopper porerne.

Vigtige tips til behandling af akne:

Du bør altid konsultere en hudlæge først for at finde kilden til problemet, men det meste du brug for, er tålmodighed og udholdenhed. Alligevel er der nogle tips der hjælper med at håndtere de ubehagelige symptomer på akne.

Vores lavendelvand bekæmper med succes akne og regenererer huden. Det er en rig kilde til vitaminer og mineraler, som let absorberes af huden. Dette blomstervand har også antiinflammatoriske og antiseptiske egenskaber, der gør det en fantastisk akne behandling. Når huden bliver betændt, ofte på grund af mindre sygdom eller irritation, trækker porerne sig sammen og fanger olie, døde hudceller og bakterier inde og så danner akne. Lavendelvandet renser selv porerne og forhindrer dermed gentagelse af akne og hudorme. Det går dybt ned i porerne uden at tilstoppe. Det kan bruges på alle dele af kroppen.

Se mere om vores lavendelvand her.

"En Mission Udover Profit: Hvordan vores brand skaber indflydelseg"

Vi hos InaEssentials tror på at give tilbage til samfundet, som har støttet os. Derfor er vi stolte af at tilbyde beskæftigelsesmuligheder til medlemmer af minoritetsgrupper, som hjælper dem med at støtte deres levebrød og give dem en lysere fremtid. Ved at vælge vores økologiske produkter forbedrer du ikke blot din egen sundhed og skønhed, men du har også en positiv indflydelse på andre menneskers liv. Vær med til at gøre en forskel i dag.