Farvel SKÆL og FEDTET hår med naturlig shampoo uden parabener, silikoner og sulfater fra InaEssentials

Farvel SKÆL og FEDTET hår med naturlig shampoo uden parabener, silikoner og sulfater fra InaEssentials

Derfor har du brug for citronmelisse som den perfekte naturlig aftersun pleje Reading Farvel SKÆL og FEDTET hår med naturlig shampoo uden parabener, silikoner og sulfater fra InaEssentials 3 minutes Next Magisk rose shampoo til tørt og beskadet hår - indeholder verdens dyreste olie

Spørgsmål som: hvilken shampoo gør dit hår glattere, stærkere eller mere silkeblødt? Kan en shampoo mere end blot at vaske mit hår? hvad er det bedste valg?

Vi har svaret og løsningen på dit problem! Lad os først forstå problemet og dets årsager og derefter blive enige om, hvorfor du skal vælge InaEssentials frem for alle andre!

Forstå skæl:

Skæl er afskalning af døde hudceller fra hårbunden. Tilstanden kan variere i sin intensitet og kan give kløe. Du tror måske, at en tør hovedbund fører til skæl, men enten en tør hovedbund eller en fedtet hovedbund kan få overskydende celler til at klumpe og falde af og danner skæl.

Hvorfor får man skæl, TØRT eller FEDET HÅR?

Arvelighed, hormonelle ændringer (som pubertet), overdreven alkoholforbrug, højt sukkerindhold mad, krydret eller højt saltindhold i hav vi spiser, mangel af næringsstoffer som fedtsyrer og vitamin B, Stress og visse hud tilstande (fedtet/tør). Sæsonændringer og familiehistorie kan også være en årsag.

Hovedårsagen til at vi bruger shampoo, til at vaske med, er for at få renset og vasket håret. Mens vi udviklede en shampoo til at hjælpe med at behandle problemer. Vi tilbyder dig en NATURLIG og 100% effektiv LØSNING.

InaEssentials Lavender Shampoo er en ny ren formel lavet af naturlige og certificerede økologiske ingredienser. Kombinerer økologisk lavendelolie og arganolie for at balancere hovedbunden og hjælpe med at behandle fedtet hår uden at fjerne dets naturlige fugt. Beriget med vitamin A og E og Fiji æblestængelekstrakt for at nære og berolige hovedbunden og reducere irritation og overskydende talgproduktion, vores shampoo renser blidt, mens den naturligt forynger håret, hvilket gør det friskt og sundt.

 

https://www.inaessentials.dk/collections/harprodukter/products/naturlig-lavendel-anti-skrael-shampoo-til-fedtet-har

 

Erstat din konventionelle shampoo fuld af tilsætningsstoffer og konserveringsmidler med en naturlig lavendelshampoo med anti skæleffekt til fedtet hår, beriget med økologisk lavendelolie.

Her er vores våben, der GARANTERER succesen, bekræftet af alle vores kunder, der allerede har brugt den.

✔️ Balancerer hovedbunden, reducerer fedtet, reducerer irritation

✔️ Til normalt til fedtet hår

✔️ Ingen parabener

✔️ Ingen sulfater

Vores shampoo er designet ikke kun til at vaske dit hår, men det vasker også dine problemer! Hvorfor skal du vælge vores shampoo? Men hvis du vil høre det fra vores kunder, så kan du læse mere her. 

 

Derfor skal du prøve en af vores sulfatfri, parabenfri shampoo. Skynd dig og giv dit hår den bedste pleje og nyd vores fantastiske RABATTER! Op til 40 % RABAT i forskellige hårplejepakker, der vil tilfredsstille og bære dine behov og sanser.

 

Naturlig lavendel anti-skælshampoo til fedtet hår (250 ml) - med økologisk lavendelolie 

Naturlig nældeshampoo mod hårtab (250 ml) - med ekstrakt af vild nælde 

Naturlig rosenshampoo til tørt og beskadiget hår (250 ml) - med økologisk rosenolie 

Lige nu 3 til en fantastisk kampagnepris

Hvis du ikke er sikker på, hvilken shampoo der er din perfekte match, så tøv ikke med at kontakte os på: inaessentials.dk@gmail.com, vi meget gerne hjælper dig med at træffe den bedste beslutning.

 

📌 100%Tilbagebetalingsgaranti - Ingen spørgsmål 📝

    Siden 2021 har vi "kunden har altid ret"-policy. Det betyder, at vi tilbyder tilbagebetalinger, hvis du ikke er tilfreds med dine produkter. :)

"En Mission Udover Profit: Hvordan vores brand skaber indflydelseg"

Vi hos InaEssentials tror på at give tilbage til samfundet, som har støttet os. Derfor er vi stolte af at tilbyde beskæftigelsesmuligheder til medlemmer af minoritetsgrupper, som hjælper dem med at støtte deres levebrød og give dem en lysere fremtid. Ved at vælge vores økologiske produkter forbedrer du ikke blot din egen sundhed og skønhed, men du har også en positiv indflydelse på andre menneskers liv. Vær med til at gøre en forskel i dag.