GLEM om hårtab og HUSK om nælde shampoo by InaEssentials

GLEM om hårtab og HUSK om nælde shampoo by InaEssentials

harprodukter/products/naturlig-braendenaelde-shampoo-mod-hartab

Lad os tale om hår.

For de fleste af os er håret en del af deres identitet. Der er så mange ting der er vigtige, når det kommer til vores krop og udseende, men håret er øverst på listen. Vi vil have det sundt, skinnende og voluminøst.


InaEssentials Naturlig Nælde Shampoo

Er en ren formel lavet af naturlige og certificerede økologiske ingredienser. Den blander vild nældeekstrakt, økologisk melissaolie, økologisk pebermynteolie og arganolie for at forstærke hårfibre, stimulere vækst og arbejde aktivt mod hårtab. Beriget med vitaminer A, E, B3, D- Panthenol samt soja- og hvedeproteiner, for at nære og stimulere hovedbunden, renser vores shampoo blidt, samtidig med at den naturligt styrker hårets struktur og gør det friskt og sundt.

Naturlig-nælde-shampoo-mod-hårtab
Se det bedste tilbud med dette produkt HER

 Shampooen der bekæmper hårtab

InaEssentials' Naturlig Nælde  Shampoo revitaliserer håret fra rod til spids og forhindrer hårtab. Styrker håret, giver det vitalitet og glans, stimulerer væksten

✔️ Til normalt til svagt hår

✔️ Ingen parabener

✔️ Ingen sulfater

✔️ Ingen kunstige dufte

✔️ Ingen kunstige farver

✔️ 100% fornøjelse

Hvad forårsager hårtab?

Arvelighed. Den mest almindelige årsag til hårtab er en arvelig tilstand, der opstår med aldring.

Hormonelle ændringer og medicinske tilstande. En række tilstande kan forårsage hårtab, herunder hormonelle ændringer på grund af graviditet, fødsel, overgangsalder og problemer med skjoldbruskkirtlen.

Medicin og kosttilskud. Hårtab kan være en bivirkning af visse lægemidler, såsom dem, der bruges til kræft, gigt, depression, hjerteproblemer og forhøjet blodtryk.

En meget stressende begivenhed. Mange mennesker oplever en generel udtynding af håret flere måneder efter et fysisk eller følelsesmæssigt chok.

Frisurer og behandlinger. Overdreven hårstyling eller frisurer, der trækker dit hår stramt, såsom pigtails eller cornrows, kan forårsage hårtab.

Hold det enkelt med vores NATURLIG og 100 % effektive LØSNING.

Erstat din konventionelle shampoo fuld af tilsætningsstoffer og konserveringsmidler med vores hemmelige våben, Nælde Shampoo, som GARANTERER dens success mod hårtab.

Hvorfor er vores shampoo den perfekte valg? Oplev den selv og nyd magien.

Vores shampoo er designet ikke kun til at vaske dit hår, men det vasker også dine problemer!

Afslut alle håreksperimenter nu og giv dit hår den bedste pleje det kan få med vores fantastiske RABATTER! Op til 40 % RABAT i forskellige hårplejepakker, der vil tilfredsstille og bære dine behov og sanser.

Kan vi friste dig? Vi har et hårsæt med 3 produkter, som du vil ELSKE!

Skynd dig og læs mere ker:

Hvis du har brug for yderligere information, så tøv ikke med at kontakte os på: inaessentials.dk@gmail.com, så hjælper vi dig gerne med at træffe den bedste beslutning.

 

📌 100%Tilbagebetalingsgaranti - Ingen spørgsmål 📝

    Siden 2021 har vi "kunden har altid ret"-policy. Det betyder, at vi tilbyder tilbagebetalinger, hvis du ikke er tilfreds med dine produkter. :)

 

"En Mission Udover Profit: Hvordan vores brand skaber indflydelseg"

Vi hos InaEssentials tror på at give tilbage til samfundet, som har støttet os. Derfor er vi stolte af at tilbyde beskæftigelsesmuligheder til medlemmer af minoritetsgrupper, som hjælper dem med at støtte deres levebrød og give dem en lysere fremtid. Ved at vælge vores økologiske produkter forbedrer du ikke blot din egen sundhed og skønhed, men du har også en positiv indflydelse på andre menneskers liv. Vær med til at gøre en forskel i dag.