Sådan bruger du InaEssentials produkter

Sådan bruger du InaEssentials produkter

I denne blog har vi opsummeret al den nødvendige information, du behøver til at få det fulde udbytte af vores økologiske produkter :) God fornøjelse!
- Veselina Ralcheva

ØKOLOGISK LAVENDELVAND
- med anti-akne effekt

InaEssentials-Lavender-Hydrolina


Vores mest succesrige produkt med mere end 25 tusinde faste kunder der bestiller hver måned i mere end 8 lande. Vi modtager i øjeblikket daglige e-mails og beskeder til tilfredse kunder, mødre og teenagere, som alle er taknemmelige for denne lille naturgave.

Det økologiske lavendelvand er et fantastisk værktøj til at bekæmpe akne og rense ansigtet. Vores lavendelvand kommer direkte fra vores lavendelhaver i dine hænder. Den organiske dyrkningsmetode i et højt bjergområde hjælper med at bevare den aromatiske plantes helbredende egenskaber, og den er en af vores hemmeligheder :)

Anvendelse: Bruges til at rense ansigtet og kroppen om morgen og aften ved at påfør en lille mængde af produktet på en vatrondel og rens ansigtet. Hvis huden er tilbøjelig til fedtet, så kan vandet bruges oftere (3-4 gange om dagen)

Fordele:

 • Med sin antibakterielle virkning hjælper med at behandle akne og dets gentagelse - to påføringer med en vatrondel (morgen og aften) er nok.
 • Renser porerne og forhindrer dermed gentagelse af akne og hudorme.
 • Kan bruges til at rense makeup som en helt naturlig og harmløs erstatning for termisk/miceller vand eller tonic
 • Beroliger og opfrisker irriteret hud og fjerner udslæt
 • Det har en beroligende og tonende effekt der fremmer en afslappende søvn

Prøv vores økologisk lavendelvand: HER

VILD PARYKBUSKVAND
- til mundhygiejne og tandkødspleje

 

Dette særlige produkt har hjulpet mange af vores venner og nydes af hele familien. Som et faktum, InaEssentials er den eneste producent i verden af parykbuskvand. Grunden til det er, at urten vokser i meget begrænsede steder, dybt inde i skovene og den kunne kun plukkes i hånden. Vi er heldige at have vores ansatte og være i den rigtige region, da dette produkt i øjeblikket er det bedst sælgende mundskyl i Bulgarien og Rumænien f.eks.

Anvendelse: Parykbuskvandets hovedegenskab er mundhule hygiejne, der bruges som mundskyl - Brug 20-25 ml af vandet to gange dagligt efter børstet tænder. Gurgle i 30 sekunder og spyt derefter ud. Det har en stor effekt på betændt tandkød, paradentose, og det fjerner bakterier, der forårsager råd og klarer sig på en hurtig og langvarig måde.


Fordele:

 • Hjælper med betændt tandkød og paradentose, opstrammer tandkødet og forhindrer blødning
 • Eliminerer bakterier der får tænder til at rådne og hurtigt hjælper med helbredelse af forkølelsessår eller herpes
 • Hjælper ved ondt i halsen - gurgl med vand ved de første tegn på betændelse
 • Hjælper med seborrheic dermatitis (baseret på kundefeedback)
 • Vi anbefaler dette produkt til skylning. Der er også gynækologer der anbefaler at lave udvendig skylning i de første måneder efter fødslen med det.

Prøv vores Parykbuskvandet: HER

ØKOLOGISK MUSKATEL SALVIEVAND
Muskatelsalvievand har en gavnlig effekt mod skæl som i modsætning til anti-skæl shampoo er det effektivt på langt sigt og derfor løser problemet permanent. Dette produkt var meget populært på markedet og det er ikke tilfældigt. Vi testede et stort antal urter, men ingen kom tæt på salvie. Det giver håret alt der har brug for, og det kun ved hjælp af naturen.

Sådan bruger du det

Spray en lille mængde af vandet ind i din hovedbund og gnid håret. Vi anbefaler at bruge det efter hårvask eller inden du går i seng.😊


Fordele:
 • Vandets vigtigste funktion er mod skæl og seborrhea
 • Beroliger hovedbunden ved tilstedeværelse af seborrheisk dermatitis og kløe
 • En undersøgelse fra 2014 offentliggjort i Journal of Phytotherapy Research viste, at "Muskatelsalvieolie har en signifikant effekt på at sænke kortisol, er antidepressiv og forbedrer humøret, samt med en gavnlig effekt på balancen mellem østrogen og skjoldbruskkirtelhormon."

Prøv vores økologisk muskatelsalvievandet: HER

ØKOLOGISK ROSEVAND

 

Brugen af rosenvand går tilbage til det gamle Egypten, da Cleopatra brugte det til at bevare sin skønhed. Den måske mest kendte egenskab af vores økologiske rosenvand er regenerering af hudceller, hvilket gør det fantastisk til at bekæmpe tør og udmattet hud. Det hjælper med at opretholde pH-balancen i huden, fugter og gør huden et mere levende udseende. Alt dette gør det til en god afslutning på dine daglige rense- og forfriskende procedurer.

 

Anvendelse: Brug rosenvand med en vatrondel og fordel over hele ansigtet og halsen (2 gange eller mere om dagen).

Fordele:
 • Det har en tonende, rensende og fugtgivende effekt til alle typer hud- og hår.
 • Dens anti-inflammatoriske virkning forhindrer fremkomsten af akne.
 • Det virker mod hudens aldring og stimulerer regenereringen af epidermale celler.
 • Det giver vigtige næringsstoffer til håret, og hvis det bruges dagligt, forbedrer det glans og naturlig glans.
 • Aromaterapi: Rosenvandets duftet forbedrer ånden, lindrer stress, bekæmper angst og afslapper kroppen og sindet. Brug som tilsætningsstof i badet til afstresning eller spray i dit værelse, lagner eller tøj.

Prøv vores økologisk rosevandet: HER

ØKOLOGISK KAMILLEVAND

Romersk kamille vokser tæt på jorden og når kun 30 cm i højden. Den har grågrønne blade, blomster ligner en tusindfryd og dufter som et æble.

Planten kaldes "plantelægeren", fordi den har mange positive effekter på de omkringliggende planter. I øjeblikket er dette et af Inaessentials UK bedst sælgende produkter og de fleste kunder er mødre, der køber dette produkt til deres børns irriterede hud eller eksemer.

Anvendelse: Brug økologisk kamillevand med en vandrondel og fordel ud over det angrebne område på huden (2-3 gange dagligt).

Fordele:

Til eksem og irriteret hud:

Kamillevandet bruges hovedsageligt til at behandle eksem, udslæt, sår og dermatitis. Påfør vandet med en make-up vatrondel på det berørte område af kroppen, og vent derefter på, at det absorberes. I modsætning til cremer og kemikalier, kamillevandet renser og ødelægger naturligt mikroorganismer, der er ansvarlige for forekomsten af eksem.

Prøv vores økologisk kamillevandet: HER

 

Siden 2021 har vi "kunden har altid ret" policy. Det betyder at vi tilbyder tilbagebetalinger hvis du ikke er tilfreds med dine produkter. I henhold til hvilken vi tilbyder en fuld refusion uden behov for at returnere det fysiske produkt og vigtigst af alt (INGEN SPØRGSMÅL). Du kan bare skrive os dit ordrenummer og betragte det som udført 👍✅

Du kan se alle inaessentials-produkter, der er tilgængelige i Danmark her: inaessentials.dk

Ved spørgsmål kan du kontakte os på inaessentials.dk@gmail.com eller bruge vores kontaktformular her.

"En Mission Udover Profit: Hvordan vores brand skaber indflydelseg"

Vi hos InaEssentials tror på at give tilbage til samfundet, som har støttet os. Derfor er vi stolte af at tilbyde beskæftigelsesmuligheder til medlemmer af minoritetsgrupper, som hjælper dem med at støtte deres levebrød og give dem en lysere fremtid. Ved at vælge vores økologiske produkter forbedrer du ikke blot din egen sundhed og skønhed, men du har også en positiv indflydelse på andre menneskers liv. Vær med til at gøre en forskel i dag.