Hårpleje uden kemi -derfor skal din shampoo være sulfatfri

Hårpleje uden kemi -derfor skal din shampoo være sulfatfri

Måske har du ikke bemærket til, hvad der faktisk er i dine hårvaskprodukter. Lad os tage et kig på ingredienserne i de konventionelle shampooer.
HVORFOR HAR VI BRUG FOR ET ALTERNATIV?
 • Mange shampooer har sulfater (SLS/SLES). Det er det, der gør dem skummende og boblende - sjovt, ikke? – Nej, tak!!
Disse er giftige ingredienser, som store mærker bruger, da de er billige og giver dem mulighed for at tjene flere penge, men de er lige så skadelige, som de er praktiske. Mens de renser effektivt, fjerner sulfater alle de naturlige olier fra vores hår, hvilket gør det tørt og skørt.
Det er forbundet med alle mulige hovedbundsirritationer, immunproblemer og kan ved overdreven brug endda bidrage til celleskader. For ikke at nævne, at de kan blive forurenet under deres produktion med andre kemikalier, der faktisk er kræftfremkaldende.
 • En anden synder for hårskader fundet i apotek shampooer er DUFTEN.
Der er ingen der fortæller dig, hvad der er i det – de fleste gange er det syntetiske, petroleumsbaserede lugte, der bruges til at maskere de kemikalier, der er i shampooer, og som er forbundet med hormonforstyrrelser. Derfor er den bedste ide at vælge en duftfri shampoo.
 • På vej videre har vi PARABENER
Parabener er de kemiske konserveringsmidler, der holder svampe og organismer nede. Parabener kan efterligne hormonet østrogen, og da det er sandsynligt, at de absorberes af vores kroppe under lokal brug, kan de forårsage hormonel ubalance. De er også irriterende, der fører til problemer for personer med en følsom hovedbund.
LØSNINGEN
Naturlig shampoo er præcis, hvad det lyder som. De er lavet af rene ingredienser, der kun findes i naturen. Disse shampoo indeholder ingen farlige kemikalier som sulfater, parabener, silikoner, farvestoffer osv., der skader sundt hår.
At vælge et naturligt alternativ giver dig mulighed for at være sikker på præcis, hvad du køber, og hvilke ingredienser du og din familie bliver udsat for.
Som en del af vores "2021 - SAMMEN"- kampagne bad vi vores loyale kunder om at vejlede os med udviklingen af vores familie virksomhed og fortælle os, hvad var deres behov. Deres svar var: "Vi har brug for SULFATFRI shampoo, som vi kan stole på." Så selvfølgelig undersøgte vi sagen.
Fordele ved at bruge naturlige shampoo
Naturlige shampoo indeholder rene, hudelskende og nærende ingredienser, der skånsomt renser din hovedbund og hår uden at fjerne deres naturlige olier. Plantebaserede ingredienser i disse shampoo fremmer hårvækst, elasticitet og glans, da de nærer håret i stedet for at indeholde syntetisk struktur for at få effekt.
For hovedbundsproblemer er absolut nødvendigt at fjerne irriterende stoffer og syntetiske stoffer.
Vi ved, at mange af vores kunder kæmper med disse problemer. Derfor er vi så glade for at støtte deres indsats og tilbyde en shampoo, der er ren og nærende og selvfølgelig er afhængig af de naturlige egenskaber af økologiske æteriske olier. Sammen med vores Økologisk Salvievand mod seborrhea og vores Vild Nældevand mod hårtab.

Vores shampoo indeholder ikke nogen af følgende stoffer🧪

 • Ingen sulfater ❌
 • Ingen silikoner
 • Ingen parabener ❌
 • Ingen kunstig farvning ❌
 • Ingen kunstige dufte ❌
InaEssentials Nælde Shampoo- er en ny ren formel lavet af naturlige og certificerede økologiske ingredienser. Den er perfekt til at forbedre styrke, elasticitet, forebygge hårtab, fremme vækst og øge glans.
Dens formel indeholder en blanding af vild nældeekstrakt, økologisk melissa, økologisk pebermynte og arganolie.
Denne blanding af ingredienser arbejder sammen for at forstærke hårfibre, bekæmpe hårtab og fremme hårvækst. Infusionen af vitaminer - A, E, B3, D-Panthenol og proteiner - soja og hvede er perfekt til P.E.H balance. Den renser blidt håret, samtidig med at den nærer og støtter det.
Nøgleingredienser:
 • Nældeekstrakt og nældevand - stimulerer hårvækst
 • Soja og hvedeproteiner - essentielle næringsstoffer til hår og huds skønhed
 • Vitamin E og A- understøtter hovedbundens sundhed og stimulerer hårvækst
 • Vitamin B3 og B5 - ilter hårsækkene og nærer håret
 • Arganolie - fugter og bevarer fugt og glans
 • Melissaolie, mynteolie, citrongræsolie - genopretter og nærer håret
InaEssentials Rosen Shampoo- blanding af økologisk rosenolie, arganolie, macadamiaolie og babassuolie til at revitalisere beskadiget hår, for at udglatte og styrke det og hjælpe med at minimere brud og fald. Beriget med vitamin A, E, D-panthenol og vinekstrakt for at nære hovedbunden.
Vores shampoo renser blidt, mens den naturligt forynger, forbedrer dens porøsitet og gør den frisk og sund.
Nøgleingredienser:
 • Økologisk rosenolie og rosenvand - regenererer og revitaliserer håret
 • Vindrueekstrakt - et vigtigt næringsstof til hår og huds skønhed
 • Vitamin E og A- understøtter hovedbundens sundhed og stimulerer hårvækst
 • Vitamin B3 og B5 - ilter hårsækkene og nærer håret
 • Arganolie - fugter og bevarer fugt og glans Babassu og Macadamia- rig på antioxidanter, næringsstoffer og fedtsyrer
InaEssentials Lavender Shampoo- kombinerer økologisk lavendelolie og arganolie for at balancere hovedbunden og hjælpe med at håndtere fedtet hår uden at fjerne dets naturlige fugt. Beriget med vitamin A & E og Fiji-æble-stilk-ekstrakt for at nære og berolige hovedbunden, reducere irritation og overskydende talgproduktion. Vores shampoo renser forsigtigt hovedbunden og efterlader den beroliget og forfrisket.

Nøgleingredienser:
Økologisk lavendelolie og lavendel vand- balancerer hår og hovedbund
Fiji æble stilk - et vigtigt næringsstof til hår og huds skønhed
Vitamin E og A- understøtter hovedbundens sundhed og stimulerer hårvækst
Vitamin B3 og B5 - ilter hårsækkene og nærer håret Arganolie - fugter og bevarer fugt og glans.
ØNSKER DU AT PRØVE DEM ALLE?
Vores naturlige shampoopakke er nu med en stor rabat:
  VORES OVERRASKELSE TIL DIG
  Hvis du er ellerade vores kunde eller du bare har funderet vores lille familie brand, vil det betyde så meget for os, hvis du giver os en chance og prøver vores produkter, som du kan se: HER
  Vi har forberedt en stor overraskelse til dig i anledning af mere end 200.000 kunder hos Inaessentials i hele Europa, nemlig 20% rabat på din ordre med koden: ina20
  Klik på knappen nedenfor og nyd din rabat.

   

  "En Mission Udover Profit: Hvordan vores brand skaber indflydelseg"

  Vi hos InaEssentials tror på at give tilbage til samfundet, som har støttet os. Derfor er vi stolte af at tilbyde beskæftigelsesmuligheder til medlemmer af minoritetsgrupper, som hjælper dem med at støtte deres levebrød og give dem en lysere fremtid. Ved at vælge vores økologiske produkter forbedrer du ikke blot din egen sundhed og skønhed, men du har også en positiv indflydelse på andre menneskers liv. Vær med til at gøre en forskel i dag.