InaEssentials-Perikumvand

Behandling med johannesurt- brugt topisk, ideel til at forbedre hudlidelser som eksem og psoriasis.

InaEssentials-Perikumvand

Hos InaEssentials er vi stolte og glade af at kunne høste urterne sammen med vores arbejdere. Det er faktisk en skøn tradition, der vi værner lige så meget som, at mærke og dufte urterne omkring os.

Johannesurt, eller bedre kendt som perikum er uden tvivl en af vores favoritter. Med sine fem lysende solgule kronblade og sorte prikker langs, denne blomst er et naturligt mirakel ægemiddel mod PSORIASIS, DERMATITIS og meget mere! 

Det heler din hud og løfter din ånd da det er meget effektive over for lette til moderate depression.

Vi havde lagt vores hjerte, sjæl og sved i at udvikle det mest succesrige produkt, der dækker alle behov og problemer for SENSITIV HUD.

InaEssentials-Perikumvand

 

Et produkt du vil elske denne sommer

Er du klar til sommer? Det er endelig tid til at nyde de varme solskinsdage og lange aftener. Imens vi har det sjovt, glemmer vi ofte, at passe på vores hud. Især om sommeren, hvor vores hud er udsat for forskellige ydre faktorer, som UV-stråler, varmt vejr, salt havvand osv.

Ønsker du en sund og smuk hud om sommeren, men er du træt af hudplejerutiner, der indeholder mange produkter, så har InaEssentials en løsning til dig. Læs denne artikel og find ud mere om dette naturligt produkt, der passer godt til sommers hudpleje med én ingrediens og med mange nyttige egenskaber. Det kan være præcis, hvad du har brug for i den nye sæson.

InaEssentials-Perikumvand

Hvorfor er Perikumvand et godt valg til sommerdagene?

Foruden sin smukke gule farve er johannesurt en af de urter, der er kendt for sin lange liste af gavnlige egenskaber. Derfor besluttede vores familie at bruge denne naturlig gave og skabe 100 % økologisk perikumvand.

Dette produkt er velegnet til sommeren, da det effektivt kurerer hudforbrændinger. Det skete for os alle mindst én gang i sommerferien at opleve solskoldninger. Når du falder i søvn på en liggestol eller tilbringer lang tid udendørs uden solcreme, så ved du hvor smertefuldt og ubehageligt det kan være. Hvis du planlægger din sommerferie, så glem ikke at forberede dig med et flaske af vores perikumvand.

Varmt vejr, stærk sol og havvand kan forårsage tør og irriteret hud. Derudover kan der ofte opstå udslæt og forskellige hudbetændelser i sommersæsonen. Særligt udsatte er små børn, som har ekstremt følsom hud.

Vores perikumblomstervand er et primært destillat og har et højt indhold af æterisk olie. Den nærer blidt huden og hjælper den med at komme sig hurtigt.

Dets helt naturlige sammensætning uden kunstige aromaer og konserveringsmidler gør det velegnet til brug af personer med følsom hud. Perikumvand kan være et godt hjælper til mere alvorlige hudsygdomme, herunder eksem, psoriasis og dermatitis.

InaEssentials

Hvordan bruger man perikumvand?

Dette naturligt blomstervand er så nemt at bruge. Alt du skal gøre er at påføre en tilstrækkelig mængde på en vatrondel. Sørg for at anvende det godt på de berørte områder af huden og vent på, at det absorberes godt i huden.

Det anbefales at påføre det 2-3 gange på forrenset hud. Det er vigtigt at anvende det ved sengetid for at understøtte de regenerative processer om natten. Du behøver ikke at rense det efter påføring.

For en endnu bedre effekt kan du kombinere det med vores Økologisk Citronmelissevand, som har fugtgivende og antibakterielle egenskaber. Dette er en fantastisk kombination til varme solrige dage.

Du kan finde et stort udvalg af 100% økologiske produkter lavet med kærlighed og omsorg i InaEssentials onlinebutik. Tjek ud og find den rigtige løsning til din huds behov!

Uanset hvor du rejse, vores 100% ØKOLOGISK PERIKUMVAND vil være din loyale og hjælpsomme rejsepartner. Tøv ikke og KØB dette produkt, inden du tager på din drømmesommerferie.


Snup dit InaEssentials Økologisk Perikumvand nu med en særlig 20% sommerrabat.
Brug blot denne kode i kassen:
20SUMMEROFF

BESTIL NU

https://www.inaessentials.dk/

Tilbagebetalingsgaranti - Ingen spørgsmål
Siden 2021 har vi "kunden har altid ret" policy. Det betyder at vi tilbyder tilbagebetalinger hvis du ikke er tilfreds med dine produkter.

"En Mission Udover Profit: Hvordan vores brand skaber indflydelseg"

Vi hos InaEssentials tror på at give tilbage til samfundet, som har støttet os. Derfor er vi stolte af at tilbyde beskæftigelsesmuligheder til medlemmer af minoritetsgrupper, som hjælper dem med at støtte deres levebrød og give dem en lysere fremtid. Ved at vælge vores økologiske produkter forbedrer du ikke blot din egen sundhed og skønhed, men du har også en positiv indflydelse på andre menneskers liv. Vær med til at gøre en forskel i dag.