Magisk rose shampoo til tørt og beskadet hår - indeholder verdens dyreste olie

Magisk rose shampoo til tørt og beskadet hår - indeholder verdens dyreste olie

Vi ønsker alle at få et stærkt og sundt hår. InaEssentials Rose Shampoo er en ny ren formel lavet af naturlige og certificerede økologiske ingredienser. Vores rosenshampoo er unik på grund af dens sammensætning og indhold af den dyreste olie i verden - rosenolie.

InaEssentials rose shampoo er til dem, der leder efter et produkt uden parabener, sulfater, kunstige dufte eller farver. Og for dem, der ønsker et regenererende, revitaliserende og nærende produkt.

Og hvad er de vigtigste ingredienser?

InaEssentials rose shampoo blander økologisk rosenolie med arganolie, macadamiaolie og babassuolie for at revitalisere håret og glatte og styrke det, og hjælper med at minimere brud og fald. Beriget med vitamin A, E, D-Panthenol og vinekstrakt for at nære hovedbunden, renser vores shampoo blidt, mens den naturligt forynger håret, hvilket gør det friskt og sundt.

Dette er den bedste kombination, du kan give dit hår efter en varm sommer og efter at have udsat dit hår for sol og saltvand. Derfor har dit hår brug for yderligere regenerering og revitalisering.

Plejen kunne være så let med InaEssentials. Vi giver dig den bedste pleje på kun et flaske! Du behøver ikke mere end vores rose shampoo, og dit hår vil skinne igen.

Køb dette mirakel nu med 40 % rabat. Og kom ikke for sent, rabatterne varer ikke evigt.

InaEssentials Rose Shampoo til TØRT og BESKADET hår:

"En Mission Udover Profit: Hvordan vores brand skaber indflydelseg"

Vi hos InaEssentials tror på at give tilbage til samfundet, som har støttet os. Derfor er vi stolte af at tilbyde beskæftigelsesmuligheder til medlemmer af minoritetsgrupper, som hjælper dem med at støtte deres levebrød og give dem en lysere fremtid. Ved at vælge vores økologiske produkter forbedrer du ikke blot din egen sundhed og skønhed, men du har også en positiv indflydelse på andre menneskers liv. Vær med til at gøre en forskel i dag.