Hårtab, akne, skæl - hvordan løste Årets Økologiske Landmand disse problemer med sine produkter?

Hårtab, akne, skæl - hvordan løste Årets Økologiske Landmand disse problemer med sine produkter?

AKNE, og hvordan en lille familieejet virksomhed hjalp mere end 25.000 teenagere med at slippe af med det Reading Hårtab, akne, skæl - hvordan løste Årets Økologiske Landmand disse problemer med sine produkter? 6 minutes Next Sådan bruger du InaEssentials produkter

VESELINA RALCHEVA

"Naturens helbredende kraft, udnyttet til at løse menneskers problemer, i modsætning til massekemien omkring os"


Veselina Ralcheva -Årets Økologiske Landmand "2019"


Tilbage i 2002 var jeg musiklærer og min mand Nikolay var brandmand. På en rejse sammen, begyndte Nikolay at snakke med mig muligheden for, at vi skulle begynde at dyrke roser. Først sagte jeg, at dette er for kompliceret, og er ikke noget til os, men han var i stand til at overtale mig til at prøve det.

I dag lever vi vores drømmeliv, da vi arbejder sammen med vores tre børn. Vi gør noget, som jeg aldrig havde forventet at ske, og det er derfor, jeg siger til folk, at de skal vælge den ukendte vej, når de får muligheden. I dag sæler vi vores økologiske produkter i mere end 14 europæiske lande.

Fra 2006 til 2018 blev vores landbrugsvirksomhed det vigtigste levebrød til forskellige minoriteterne i Panagyurishte (vores hjemby i Bulgarien). Indtil nu er det sociale aspekt af vores virksomhed stadig en væsentlig del af den.

Jeg tjekker konstant karaktererne på mine medarbejderes børn og opfordrer dem til at stræbe efter bedre karakterer og personlig vækst. Denne socialpolitik, som er så stærkt integreret med vores kultur, er årsagen til, at vi nu har mere end 60 arbejdere, som nu er en del af vores økologiske familie.

2019 OG DE SMÅ TRIN, DER FØRTE TIL NOGET STORT

"Årets økologiske producer" i 2019 var noget uvirkeligt for mig. Det er fordi vi fik en sand anerkendelse for mange års indsats og arbejde, men også en anerkendelse for 2019, hvor vi ændrede forestillingerne om "ORGANISK" i vores land, Bulgarien. Gennem vores brand "Ralchevi's Organic Gardens" og Inaessentials var vi i stand til at vise offentligheden, hvad det virkelig betyder at dyrke organisk, og filmede vi det hele produktionsprocessen. Dette viste folk den virkelige forskel mellem ægte, økologiske produkter og konventionelle.

Биопазар Ина ЕООД

DEN STØRSTE SUCCES

Min største succes er relateret til de helbredende egenskaber af vores økologiske blomstervande og brandet Inaessentials. Efter mange tests, research og valideringer, lancerede vi i 2019 sammen med vores søn og to døtre Inaessentials. Et brand for økologiske kosmetik, der virkelig hjælper og ændrer menneskers liv. Et brand hvor vi lægger vores hjerte og kræfter i.

Vi ved hvor kraftfuldt blomstervandet kan være, når det står over for forskellige problemer som acne, eksem, rosacea, dermatitis, blødende tandkød osv. Vi producerer disse ved at dyrke alle afgrøderne i vores hjemby. Alle disse er dyrket på en økologisk måde, uden at bruge tilladte økologiske pesticider. Det eneste vi behandler vores marker med er vores "hemmelige" afkog, som er lavet efter en biodynamisk opskrift.

De helbredende økologiske produkter, der ændrede medicinen i Bulgarien og Europa

Gennem vores økologisk lavendelvand mod akne, hjalp vi i 2019 mere end 20.000 teenagere i Bulgarien med at behandle akne. Hemmeligheden ved vores økologiske lavendelvand er, at vi passer på vores lavendelhaver på en helt anden måde. Vores udbytte er to gange lavere end gennemsnittet, men kvaliteten er uforlignelig, og det er hvad kunderne roser mest. Selvom vi er økologisk certificerede og kunne bruge økologisk gødning eller sprøjtemidler det gør vi ikke. På denne måde renser vores produkt talt porerne indefra og ud og er i øjeblikket vores mest anerkendte vandet på alle markeder.

Det andet produkt, vi producerer - økologisk vild parykbusk (cotinus coggygrya) er vandet til mundpleje som blev nøglen for mange, der lider af problematiske tænder og tandkød. Produktet er et alternativ til mundskyl og det vilde ure har været en velkendt i generationer i Bulgarien. Alle kalder urten med den stærkeste antibakterielle virkning.

I begyndelsen af 2019 lavede vi vores egen hjemmeside og startede med nogle annoncering og lave forventninger. Indtil en dag, når en lang kommentar fra en kunde, der var så positiv overraskede over lavendelvandet, dukkede op under en af vores Facebook annoncer.

Sammen med kommunikation fra mund til mund fik vi chansen til at bygge vores brand Inaessentials som en forretning med 15 medarbejdere, der tager sig af kunderne og deres tilfredshed hele dagen. Vores motto er: "Sæt kundens behov først for enhver pris og behandl kunden som en del af familien."

Веселина и Васил Ралчеви

FORTSÆTTELSE

Efter vi så succesen med lavendelvandet, og hvordan det ændrer folks liv, besluttede vi at fortsætte på denne vej. Og ved hjælp af naturen fandt vi hurtigt en 100 % naturlig løsning på andre problemer. Alle vores følgende produkter er produceret af lokale urter og dyrke i vores egne haver. På den måde kunne vi naturligvis løse følgende problemer:

✅ Skæl og seborrhea ved hjælp af Økologiske Muskatel Salvievandet

✅ Tør hud med økologisk Rosenvand

✅ Eksem med økologisk vand fra Romersk Kamille

✅ Svamp ved hjælp af økologisk hvidt Fyrrevand

DRØMMEN

På trods af den ufattelige støtte fra kunderne og hvor store Inaessentials blev på et år, fortsætter vi med at drømme stort. Vi har stadig to hovedmål, at gøre økologiske produkter så tilgængelige som muligt til alle og at fortsætte med at skabe økologiske produkter, der vil løse folks sundhedsproblemer. Sammen med min mand og vores børn giver vi alt, hvad vi kan for at skabe den bedst mulige kundeoplevelse, og vi ved, at ved at behandle kunder som familie, kan vi nå langt!

Vi har en overraskelse til dig der læser denne blog: det er 15 % rabat på den første ordre på vores side: inaessentials.dk. Brug rabatkoden vesi15 ved kassen.
Vi ved, at du har travlt, og derfor vil vi ikke gå i detaljer om hvert af vores produkter. På vores hjemmeside kan du se vores produkter og læse alt om dem.

Alle produkter er i vores danske opfyldelsescenter. Vi sender dem inden for 24 timer til alle kunder i Danmark.


Ved spørgsmål kan du kontakte os på inaessentialsdk@gmail.com eller bruge vores kontaktformular her.

Besøg vores økologiske hjemmeside ved at klikke på knappen nedenfor :)

📌 100% Tilbagebetaling - Ingen spørgsmål 📝

Siden 2021 har vi "kunden har altid ret" policy. Det betyder at vi tilbyder tilbagebetalinger hvis du ikke er tilfreds med dine produkter. :)

"En Mission Udover Profit: Hvordan vores brand skaber indflydelseg"

Vi hos InaEssentials tror på at give tilbage til samfundet, som har støttet os. Derfor er vi stolte af at tilbyde beskæftigelsesmuligheder til medlemmer af minoritetsgrupper, som hjælper dem med at støtte deres levebrød og give dem en lysere fremtid. Ved at vælge vores økologiske produkter forbedrer du ikke blot din egen sundhed og skønhed, men du har også en positiv indflydelse på andre menneskers liv. Vær med til at gøre en forskel i dag.