Plejetips og tricks til solskoldet hud du skal vide

Plejetips og tricks til solskoldet hud du skal vide

Citronmelissevand

 

Vores team har forberedt nyttige tips til helt naturlig aftersun pleje. Du ved allerede, at det magiske produkt er vores 100% ØKOLOGISKE CITRONMELISEEVAND.  Læs denne artikel til slutningen for at nyde smuk og sund hud denne sommer med en særlig rabat på vores melisse blomstervand.

Citronmelissevand– din huds bedste ven til sommeren 
Citronmelisse, også kendt som Melissa officinalis er en af de urter kendt for sine gavnlige egenskaber i århundreder. Det er en lægeplante, der med succes anvendes i naturmedicin. Vores bedstemødre brugte den til at forberede forskellige lægemidler.

citronmelisssevandVores familie holder fast i traditioner  og tror oprigtigt på, at naturen har      givet os værdifulde kilder til sundhed.  Derfor har vi skabt vores 100%  økologisk citronmelissevand, som  bliver din huds   bedste ven denne  sommer. Lær mere   om dets gavnlige  egenskaber og hvordan kan du bruge citronmelisse   blomstervand.
Citronmelisse er et velkendt middel til  at beskytte huden mod skadelige UV-stråler. Mens vi nyder det varme vejr ved poolen eller stranden, kan solens stråler give alvorlige konsekvenser, hvis man ikke beskytter sin hud. Den stærke sol kan nemt ende med ubehagelige solskoldningere, der omfatter ældning af huden, forekomsten af rynker og alderspletter. Soleksponering uden beskyttelse kan også føre til farlige tilstande såsom hudkræft.


Citronmelissevand har naturlige beskyttende egenskaber og ifølge vores tester, reducerer det muligheden for solskoldning med 60%! Dette gør det til en godt ekstra pleje, når du opholder dig udendørs i naturen eller på strand.


Vores produkt er også velegnet til nødvendige hudpleje efter soleksponering. Dets blide og helt rene sammensætning giver dyb hydrering og beroligende solirritered hud. Det hjælper huden med at restituere hurtigere og efterlade den blød og næret.

Derudover har citronmelissevand en dokumenteret anti inflammatorisk effekt og hjælper med at forbedre forskellige hudtilstande, herunder eksem, udslæt og problemhud.

citronmelissevand

Sådan bruges du vores Citronmelissevand


InaEssentials’ økologisk citronmelissevand er velegnet til brug på tør og følsom hud. For at opnå maksimal effekt, påfør den på problemområder med en vatrondel. Den kan også bruges som tonic til daglig pleje af ansigt, hals og decolleté. Vent, indtil produktet er fuldstændig absorberet. Produktet kræver ikke skylning. Vi anbefaler at bruge den om morgenen og om aftenen og efter hver soleksponering for at nyde dens blide fugtgivende og revitaliserende effekt.

InaEssentials citronmelissevand er et naturligt produkt, der giver din hud pålidelig pleje efter udsættelse for solen. Bestil dette unikke naturprodukt fra vores online butik. Dens friske aroma og effektive handling vil gøre den til et af dine yndlingsfund denne sommer!

Køb 100% ØKOLOGISK CITRONEMALSEVAND - absolutte nødvendighed for sommer, nu med en særlig sommer rabat- 20% RABAT.
Brug nemt denne kode:
LEMONBALMSUMMER
BESTIL HER!

"En Mission Udover Profit: Hvordan vores brand skaber indflydelseg"

Vi hos InaEssentials tror på at give tilbage til samfundet, som har støttet os. Derfor er vi stolte af at tilbyde beskæftigelsesmuligheder til medlemmer af minoritetsgrupper, som hjælper dem med at støtte deres levebrød og give dem en lysere fremtid. Ved at vælge vores økologiske produkter forbedrer du ikke blot din egen sundhed og skønhed, men du har også en positiv indflydelse på andre menneskers liv. Vær med til at gøre en forskel i dag.