Postbiotik – den nyeste trend til hudpleje og hvad gør det godt for?

Postbiotik – den nyeste trend til hudpleje og hvad gør det godt for?

 

Efter den store succes og de tusindvis af glade kunder, som prøvede vores Øko Lavendelvand-Hydrolina, ønskede InaEssentials at tilbyde noget endnu bedre. Vi kunne ikke nøjes - vi er unge, nysgerrige og sultne efter nye innovationer.

Og så gennem feedback fra vores kunder og baseret på deres behov fandt vi ud af, hvordan kan vi tage vores produkter op til næste niveau.

Vi investerer en masse forskning og arbejde i at skabe noget, som vi tror stærkt på. Vi kørte adskillige tests, vi gik tonsvis ud af vores komfortzone, men det var det værd! I dag tilbyder vi vores kunder et overlegent produkt fremstillet af 100% naturlige ingredienser, udviklet med de nyeste kosmetiske teknologier.

Lad os præsentere dig for InaEssentials Hydrobiotic – Lavendel & Pebermynte

InaEssentials Hydrobiotic –  Lavendel & Pebermynte er en unik, innovativ formel. Produktet kombinerer 100% øko lavendel hydrolat og 100% øko mynte hydrolat med Lentimyrt – postbiotisk symbiose af Myrtle og Lentisk.

  
 • 100% Øko Lavendelvand fra vores  økologiske marker - en naturlig løsning i kampen mod akne og hudorme

Akne og hudorme er almindelige hudproblemer, især blandt teenagere. Derfor har vi hos InaEssentials skabt en effektiv og 100% naturlig løsning. Takket være den biologiske dyrkningsmetode har vandet bevaret sin evne til at rense ansigtets porer og dermed forebygge acne og hudorme. Lavendelvand er perfekt til fedtet hud på grund af dets pH-regulerende egenskaber.

 

 • 100% Øko Pebermyntevand – opstrammer og matterer huden

Pebermyntevandet er et perfekt dagligt produkt til din hudpleje, hvis du har ret tør hud. Det vil fugte huden og give en følelse af friskhed. De aktive ingredienser i pebermynte renser i dybden porerne og regulerer overskydende talg.

 • Myrtle

Myrtle er en sand skjult perle til kosmetik! Det er klinisk bevist at, den reducere akne-grader ved at reducere antallet af erytem. Planten hjælper med at fjerne dårlige mikroorganismer fra huden - især dem, vi samler i løbet af dagen. Alt dette takket være dens store antibakterielle aktivitet på ansigtshuden. 

Myrtle er meget effektiv til at fjerne talg og døde hudceller og til at sikre din hud med en sund naturlig glød!

 • Lentisk

Middelhavsområdets magi! Planten er rig på vitamin E, Omega 6 og 9 og har kraftige antiseptiske og helbredende egenskaber. Det er virkelig det bedste, man kan gøre ved deres irriterede og følsomme hud!

 • Lentimyrt postbiotisk – multilevel hudbarriere funktion booster

Myrtle og Lentisk er behandlet for at forstærke plantefytokomplekserne og omdanner de inaktive fibre til endnu mere aktive ingredienser pga fermentering.

  Lethimyrt understøtter huden på grund af dens evne til at:

 • forbedre hudbarrierefunktionen på forskellige niveauer;
 • positivt modulere hudens mikrobiota biodiversitet - skader ikke de gode bakterier på huden og bekæmper aktivt de dårlige mikroorganismer;
 • øge hudens antioxidantforsvar;
 • fugter huden effektivt;
 • øge dannelsen af hydrolipidisk film – kendt som hudens livvagt.

Og hvorfor er alt dette fantastisk?

Fermentering af planterne og resultatet - biotika er den største innovation inden for hudpleje kosmetik på det seneste, da de normaliserer det naturlige mikrobiom og hjælper os med at opnå smuk, sund, glødende hud. 

 

 

Lad os se nærmere på de tre typer biotika - præbiotika, probiotika og postbiotika, og hvad er deres rolle i hudpleje.

PREBIOTISK HUDPLEJE

Præbiotika er dybest set den naturlige fødekilde til probiotika, og når de påføres topisk på huden, kan de have forskellige fordele:

 • at balancere visse faktorer, der kan føre til rødme, hvorfor mange anti-rødme produkter kan indeholde en god dosis præbiotika;
 • at reducere tegn på aldring;
 • for at reducere tørhed.

Præbiotika i hudpleje fremstår som plantesukker (rhamnose, fructooligosaccharider) eller ekstrakter fra naturlige kilder med højt indhold af præbiotika (havre eller byg).

Du vil typisk finde præbiotika i fugtighedscreme og serum, endda nogle rødme-reducerende behandlinger.

PROBIOTISK HUDPLEJE

Probiotika vedligeholder eller forbedrer sundheden i din tarm, men har også en ekstra fordel for huden. De plejer levende organismer, som hjælper med at holde dit mikrobiom stærkt og sundt, især hvis det kombineres med præbiotika.

Ved ældning stiger hudens pH-værdi, og det er derfor, vi kan opleve en stadig tørrere hud. Tørre hud betyder samtidig færre gode bakterier og flere 'dårlige' bakterier, som kan påvirke din huds udseende og sundhed. Probiotisk hudpleje er beregnet til at genoprette balancen i dit mikrobiom og modvirke virkningerne af aldring.

Probiotika som Lactobacillus, ris eller Saccharomyces kan også bruges til at reducere acneudbrud, reducere tørhed og kan endda hjælpe med eksem.

POSTBIOTISK HUDPLEJE

Postbiotika hjælper også med at støtte de gode bakterier, der lever på din hud, men deres rolle er også at bekæmpe dårlige bakterier.

Postbiotika produceres ofte under fermenteringsprocessen af de probiotiske bakterier - får det bedste fra begge. De kan bruges til at løse forskellige hudproblemer:

 1. reduktion af talg;
 2. at yde beskyttelse mod forurening;
 3. lindrende hudbetændelse;
 4. udglatter hudens tekstur.

De findes almindeligvis i serum for at understøtte aktive ingredienser, såsom salicylsyrer eller endda retinolprodukter.

 

ER BIOTISKE HUDPLEJEPRODUKTER DET VÆRD?

 

Fuldstændig! Lad os opsummere det - du har brug for præbiotika til at fodre probiotika, som går gennem gæring for at give os det bedste og endelige produkt - det postbiotiske. 

Præbiotika er mad til bakterierne og arbejder på at pleje og berige mikrobiomet, mens postbiotika bruger lysater eller ikke-levende biprodukter af gode bakterier til at interagere med hudens eksisterende bakterier. Probiotika er navnet på faktiske organismer, der lever på mikrobiomet, men ifølge Bowe ville det være vanskeligt at bruge disse levende kulturer i hudpleje, da det ville kræve konserveringsmidler.


Hvorfor har du brug for InaEssentials Hydrobiotic?

Mens de er usynlige for det blotte øje, er mikroorganismer, der lever på din hud, afgørende for at holde den sund og glad.

Når denne balance forsvinder, begynder huden at vise forskellige tegn på skade.
At forsyne mikrobiomet med en cocktail af gode bakterier er en fantastisk måde at genoprette hudens sundhed og naturlige glød. Vores 100 % bio lavendel og mynte hydrolats vil helbrede, fugte og rense din hud i dybden, mens den perfekt afbalancerer din huds pH. Kombinationen af begge urter gør produktet velegnet til alle hudtyper - tør, kombineret og fedtet.

Er du klar til at give din hud en sund dosis postbiotika?

Tjek Lavendel & Pebermynte Hydrobiotic fra InaEssentials for at få den bedste postbiotiske hudpleje på markedet.


 

📌 100% refusion - ingen spørgsmål 📝

Siden 2021 har vi politikken "kunden har altid ret". Det betyder, at vi tilbyder fuld tilbagebetaling, hvis du ikke er tilfreds med dine produkter :)

 

 

"En Mission Udover Profit: Hvordan vores brand skaber indflydelseg"

Vi hos InaEssentials tror på at give tilbage til samfundet, som har støttet os. Derfor er vi stolte af at tilbyde beskæftigelsesmuligheder til medlemmer af minoritetsgrupper, som hjælper dem med at støtte deres levebrød og give dem en lysere fremtid. Ved at vælge vores økologiske produkter forbedrer du ikke blot din egen sundhed og skønhed, men du har også en positiv indflydelse på andre menneskers liv. Vær med til at gøre en forskel i dag.