Sig farvel til hyperpigmentering ved hjælp af et enkelt økologisk produkt med naturlig SPF - InaEssentials' hemmelighed

Sig farvel til hyperpigmentering ved hjælp af et enkelt økologisk produkt med naturlig SPF - InaEssentials' hemmelighed

Hårpleje uden kemi -derfor skal din shampoo være sulfatfri Reading Sig farvel til hyperpigmentering ved hjælp af et enkelt økologisk produkt med naturlig SPF - InaEssentials' hemmelighed 4 minutes Next Behandling med johannesurt- brugt topisk, ideel til at forbedre hudlidelser som eksem og psoriasis.
InaEssentials er et familiemærke med dyb kærlighed til naturen, og endnu mere for alle, der støtter vores forretning. Vores familie passer på hver enkelt person i produktionslinjen.
Ina-Essentials-Økologik-Ædelgranvand

 

Arbejdet på markerne og vedligeholdelsen af vores smukke afgrøder er en hård opgave, især under den varme sommersol. Og sådan fremstår spørgsmålet - hvordan kan vi beskytte deres hud? Vores store hjælp- ØKOLOGISK ÆDELGRANVAND! Og det er, hvad vi tilbyder dig – testet og godkendt ren natur på en flaske.

Du kan mærke at temperaturerne stige samt som dit gode humør. Det betyder kun én ting – sommeren er officielt her! Selvom du måske planlægger at hygge dig i de varme og behagelige dage med sol, bør du ikke glemme, at UV-stråling giver dna-skader på hud cellerne. Langvarig soleksponering om sommeren er en af de vigtigste faktorer, der kan forårsage overdreven hudpigmentering.

Hvis du vil lære mere om, hyperpigmentering og hvordan beskytter du din hud, så følg med til slutningen af denne artikel. Vi har udarbejdet nogle praktiske tips, du kan begynde at anvende i dag.

Hvad er pigmentpletter?

Pigment pletter eller hyperpigmentering, henviser ti brune pletter på huden om forskellige størrelse og placering på kroppen. Hovedårsagen til disse pletter er den overskydende produktion af melanin. Melanin er det pigment, der er ansvarlig for hudfarvning.

Denne tilstand påvirker både mænd og kvinder. Forskellige faktorer kan forårsage hyperpigmentering, hvoraf den ene er overdreven eksponering for UV-lys. Pletterne på udsatte områder af huden kan nogle gange være ubehagelige og endda påvirke vores selvværd. Desværre, når det vises, kan hyperpigmentering være meget vedvarende.

Sådan undgår du pigmentpletter 

Det kræver forebyggende foranstaltninger, før pigmenteringer og pigmentpletter vises på din hud. Her er nogle anbefalinger fra vores InaEssentials-team.

  • Begræns den tid, du bruger i solen

Den første skridt er at reducere de timer, du bruger i solen. Eksperter råder til at undgå solbadning eller gåture i de timer, hvor solen er stærkest - mellem 12 og 4 om middag. Det tilrådes at bære beskyttende påklædning hat og solbriller for at beskytte dit ansigt.

  • Prøv vores 100% økologiske Ædelgranvand

For alle, der leder efter en naturlig måde at håndtere hyperpigmentering, tilbyder vi det økologiske ædelgranvand – godkendt af tusindvis af glade kunder.

Alt startede, som vi nævnte – vi forsøgte at beskytte vores hårdtarbejdende personale på markerne. Resultaterne var så imponerende, at vi ikke kunne tro os selv! Vi kørte nogle tests, og de viser, at 76% af mennesker bemærkede en reduktion i hyperpigmentering på kun to ugers brug. Men når det kommer til naturkosmetik er tingene ret individuelle, men for maksimal effekt anbefales vi at anvende produktet 2-3 gange om dagen Der er ingen grund til at rense vandet efter påføring.

InaEssentials Økologisk Ædelgranvand indeholder 100% naturlige ingredienser, der understøtter hudregenerering og opretholder huden balance. Dette produkt har vist sig at reducere pletter med forskellige farvenuancer på huden, hvilket efterlader en strålende og jævn teint. Det er også gavnligt at reducere talg og afbalancere fedtet hud.

Den gode nyhed er, at ædelgranvand er et ren produkt. Det indeholder ikke aggressive kemikalier, men kun naturlige ingredienser, hvilket gør den velegnet til personer med følsom hud. Du kan bestille det direkte fra vores online butik i en praktisk 200 ml pakke!  

Ina-Essentials-Økologik-Ædelgranvand 

 

  • Brug solcreme regelmæssigt

Vores sidste råd er at bruge solcreme regelmæssigt. Kig efter en med 30 SPF eller mere til at påføre på ansigtet og alle udsatte områder af huden. Det anbefales at påføre solcremen i hver 2-3 time for at holde huden beskyttet mod virkningerne af UV-stråler.

Uanset hvor du rejse, vores 100 % ØKOLOGISK ÆDELGRANVAND vil være din loyale og hjælpsomme rejsepartner. Tøv ikke og KØB dette produkt, inden du tager på din drømmesommerferie.

Snup dit InaEssentials Økologisk Ædelgranvand nu med en særlig sommerrabat på 20 % rabat. Bare brug nemt denne kode i kassen: SUMMEROFF

 

BESTIL NU!

Tilbagebetalingsgaranti - Ingen spørgsmål
Siden 2021 har vi "kunden har altid ret" policy. Det betyder at vi tilbyder tilbagebetalinger hvis du ikke er tilfreds med dine produkter.

 

 

"En Mission Udover Profit: Hvordan vores brand skaber indflydelseg"

Vi hos InaEssentials tror på at give tilbage til samfundet, som har støttet os. Derfor er vi stolte af at tilbyde beskæftigelsesmuligheder til medlemmer af minoritetsgrupper, som hjælper dem med at støtte deres levebrød og give dem en lysere fremtid. Ved at vælge vores økologiske produkter forbedrer du ikke blot din egen sundhed og skønhed, men du har også en positiv indflydelse på andre menneskers liv. Vær med til at gøre en forskel i dag.