Hvordan et lille økologisk kosmetikbrand nåede ud til mere end 500 000 kunder i EU

Hvordan et lille økologisk kosmetikbrand nåede ud til mere end 500 000 kunder i EU

InaEssentials er et lille familiebrand, der har været engageret i økologisk landbrug i Bulgarien siden 2000.

The Ralchevi family

Dengang startede min mand og jeg vores økologiske landbrugsrejse som amatører. Derfor vistede vi ikke meget om det men fra begydelsen troede vi på det vi gør. Vi var flere gange tæt på at gå konkurs, og vejen var fuld af vanskeligheder. I dag, efter mange års konsekvent og hårdt arbejde sammen med hjælp fra vores tre børn, tilbyder vi endelig vores produkter til kunderne gennem vores hjemmeside InaEssentials.

Takket være vores fælles indsats er vores lille familieprojekt - Inaessentials nu et genkendeligt brand i 10 lande med et nylig registreret kundenummer på 200.000.

LAD OS FORTÆLLE VORES HISTORIE

Historien om Inaessentials-brandet begynder faktisk længe før 2019. Tilbage i 2011 havde vi en frygtelig masse venner, som havde prøvet vores produkter. De blev ved med at fortælle os, at vores lavendelvand var magisk, og de havde aldrig set noget lignende. Jeg kan huske en af vores veninder der kom med hjemmelavede tærter fordi hendes datter rensede sit ansigt med lavendelvand lige før sit bal.

Vi har prøvet lige siden at sælge produkterne, men vidste ikke, hvordan skulle nå flere mennesker.
Heldigvis, oprettede vores søn Vasil, som studerede i Storbritannien (Reading University) på det tidspunkt, i 2019 vores første Facebook-side og viste os, hvordan vi kunne fremvise vores produkter til flere mennesker. I begyndelsen var der ingen stor effekt, da vi gav 15 euro pr. dag for annoncering og kun fik en eller to ordrer, indtil en uge senere, da nogen skrev en meget tilfredse kommentar under et af vores indlæg. Efter cirka en måned havde vores første indlæg mere end 20 positive kommentarer, hvilket havde en kæmpe effekt.

Vi kørte to annoncer mere og det samme skete. Min mand fortalte mig, at vores søn var et marketinggeni, men meget senere indså vi, at folk stoler på os ikke på grund af reklamer, men pga. hvad vi er.Биологичните продукти на Inaessentials

2020 og de 6 nye lande

I slutningen af 2019 vidste vi allerede, at vi havde noget stort.
Vi blev kontaktet hver dag af tilfredse kunder. Alle pårørende opmuntrede os til at prøve det europæiske marked. Så begyndte børnene igen at lave research om det. Det besluttede vi at arbejde med et logistiklager i landet og en hjemmeside i hvert land. Den første var Tyskland, hvor vi også udgav vores historie. Vi var chokerede over effekten, på kun en måned var resultaterne i Tyskland lig med resultaterne i Bulgarien fra februar til december 2019.

Da vi så at denne strategi virkede, besluttede vi at tage en risiko og investerede alt, hvad vi havde opnået, til at ekspandere på nye markeder. Og så opstod Inaessentials / uk / sk / de / ro. Storbritannien, Tyskland, Østrig, Rumænien, Slovakiet og Grækenland fulgte efter Bulgarien.

Det var som en drøm, der gik i opfyldelse for os, men samtidig begyndte vi at føle et stort ansvar. Den nye udfordring var at opretholde vores servicekvalitet som altid og det var en prioritet for os. Vi personligt (mig, min søn og min datter), besvarer på beskederne på sociale medier fordi vi godt ved, at personlige holdninger er vigtige, og selvom det tager tid, er det værd.

Веселина Ралчева биопродукти

Hvordan vi giver tilbage

Vi forsøger hele tiden at give tilbage og hjælpe dem, der har brug for det. Vi støtter i øjeblikket mere end 30 minoritetsfamilier ved ikke at mekanisere mange af vores landaktiviteter og udføre dem i hånden for at tilbyde arbejdspladser. De fleste af vores lavendelplanter høstes stadig i hånden. Vild parykbusk og brændenælde høstes også i hånden. Vi ansætter over 100 personer til at plukke roserne. Vi giver til disse mennesker, og de giver tilbage, og det har været vores virksomhedsfilosofi.

Vi vil også gerne give tilbage nu

Hvis du er allerede en af vores kunde, eller bare er ved at finde ud af vores lille familievirksomhed, det betyde meget for os hvis du prøver vores produkter, som du kan se: HER

Vi har forberedt en stor overraskelse til dig i forbindelse til mere end 200.000 kunder hos Inaessentials i hele Europa, så få du 15% rabat på din ordre med koden 200ina

Ved spørgsmål kan du kontakte os på inaessentialsdk@gmail.com eller brug vores kontaktformular her.

Klik på knappen nedenfor og nyd din rabat

📌 100%Tilbagebetalingsgaranti - Ingen spørgsmål 📝

Siden 2021 har vi "kunden har altid ret"-policy. Det betyder, at vi tilbyder tilbagebetalinger, hvis du ikke er tilfreds med dine produkter. :)

"En Mission Udover Profit: Hvordan vores brand skaber indflydelseg"

Vi hos InaEssentials tror på at give tilbage til samfundet, som har støttet os. Derfor er vi stolte af at tilbyde beskæftigelsesmuligheder til medlemmer af minoritetsgrupper, som hjælper dem med at støtte deres levebrød og give dem en lysere fremtid. Ved at vælge vores økologiske produkter forbedrer du ikke blot din egen sundhed og skønhed, men du har også en positiv indflydelse på andre menneskers liv. Vær med til at gøre en forskel i dag.