Vidste du, at alle vores blomstervand er hydrolater?

Vidste du, at alle vores blomstervand er hydrolater?

Tilbage i skole med InaEssentials Reading Vidste du, at alle vores blomstervand er hydrolater? 4 minutes Next Hydrolina – Økologisk vand, Hydrosol og Hydrolat
blomster-hydrolater-InaEssentials

 

Hvad er forskellen mellem et almindeligt blomstervand og et hydrolat?

Et almindeligt blomstervand er oftest en blanding af vand og æterisk olie. I de fleste tilfælde er olien ikke opløselig i vand, så produktet skal behandles med emulgatorer eller solubiliseringsmidler. På denne måde ender det med at indeholde konserveringsmidler, som ikke er gode for vores hud.

Hvis du vil gerne behandle din hud med det bedste, så anbefaler vi helt klart at række ud efter hydrolater. Hydrolat er en økologisk produkt, som skabes ved dampdestillation af de friske blade eller blomster fra den givne plante.

Blomstervandet destilleret på denne måde indeholder molekyler af æteriske olier, der er opløselige i vand og dermed indeholder en lang række aktive helbredende egenskaber fra destillerede urter. Det er derfor, det har en positiv effekt på vores hud.

blomster-hydrolater-InaEssentials

Forskellen mellem vores hydrolater og andre på markedet

Hydrolater af højt kvalitet bør ikke indeholde kemikalier eller konserveringsmidler. Du undrer dig måske over, hvordan er det muligt, at de ikke fordærves, hvis de ikke indeholder konserveringsmidler?

I tilfælde af InaEssentials hydrolater er det ikke særlig kompliceret! Vi destillerer urterne ved hjælp af en speciel teknologi, der fanger selv de mindste urenheder.

Vi forsegler urtepotionen på en måde, så luften ikke forårsager oxidation af produktet. Derudover er urterne plukket i det perfekte øjeblik af deres vegetation og på det rigtigt tidspunkt af dagen for at sikre, at deres naturlige æteriske olie er på den højeste procentdel.

Efter køb af produktet, det er vigtigt, hvordan det opbevares. Vores råd er at opbevare flaskerne på et køligt, tørt sted, væk fra direkte sollys.

Ud over de andre hydrolater på markedet, der fremkommer som en sideprodukt ved udvinding af æteriske olier, InaEssentials hydrolater skabes som det primære destillat af urterne. Det betyder, at vi ikke producerer olie fra ét parti af urten og blomstervand fra resten, men vi producerer direkte hydrolat af urter. Og det betyder kun én ting – de indeholder en endnu større mængde aktive og helende egenskaber.

HVORDAN BRUGER MAN HYDROLATER?

Hydrolater af høj kvalitet fungerer som en ren naturlig tonic/toner og indeholder en række aktive stoffer, som du ville være hårdt presset på at finde selv i den dyreste kosmetik.

En god, effektiv toner bør være en del af din daglige hudplejerutine. Toneren skal påføres på renset hud. Toneren opgave er at tone – eller med andre ord at forberede huden til næste plejetrin. Produktet renser huden, men frem for alt, det blødgør og fugter huden inden man påfører et serum eller en creme på. Den opstrammer porerne, lysner op og udjævner hudtonen.

 

blomster-hydrolater-InaEssentials

 

Afhængig af hvilken toner du vælger, så udfylder produktet også en anden funktion. I vores brede sortiment finder du hydrolater til forskellige hudproblemer - lavendelhydrolat mod akne, kamille mod eksem, mynte til fedtet hud osv.

Hos InEssentials kan du vælge og finde det bedste hydrolat til din behov, ikke kun til din hud men også til håret.

Hvis du ikke er sikker på, hvilken produkt passer bedst til din hudtype, du må meget gerne kontakte vores kundesupport. Vi stå klar til at hjælpe dig på: inaessentials.dk@gmail.com

Forkæl din hud & hår med luksus til overkommelige priser med InaEssentials.

 📌 100%Tilbagebetalingsgaranti - Ingen spørgsmål 📝
    Siden 2021 har vi "kunden har altid ret"-policy. Det betyder, at vi tilbyder tilbagebetalinger, hvis du ikke er tilfreds med dine produkter. :)
"En Mission Udover Profit: Hvordan vores brand skaber indflydelseg"

Vi hos InaEssentials tror på at give tilbage til samfundet, som har støttet os. Derfor er vi stolte af at tilbyde beskæftigelsesmuligheder til medlemmer af minoritetsgrupper, som hjælper dem med at støtte deres levebrød og give dem en lysere fremtid. Ved at vælge vores økologiske produkter forbedrer du ikke blot din egen sundhed og skønhed, men du har også en positiv indflydelse på andre menneskers liv. Vær med til at gøre en forskel i dag.