Derfor har du brug for citronmelisse som den perfekte naturlig aftersun pleje

Derfor har du brug for citronmelisse som den perfekte naturlig aftersun pleje

 

Citronmelissevand

Vi er helt vilde med solrigt sommervejr! Vi elsker dog ikke når vi bliver solskoldede... Heldigvis udviklede vores familie en perfekt hudbeskytter, når dette sker - 100% ØKOLOGISK CITRONMELISSEVAND.

Sommeren er vores yndlingsårstid, fordi vi nyder de lange dage udenfor, mens vi arbejder i vores smukke marker med helbredende urter, som ligger i hjertet af Bulgarien. Desværre kan det ske, at vi bliver solskoldet,  og det er meget ubehageligt ! Derfor måtte vores familie finde en naturlig løsning på dette problem. Og drømmen gik i opfyldelse med denne magisk urt - Melissa! Dette blomstervand er et lille naturligt mirakel. Det kan reducere forbrændinger med op til 60%.

Citronmelissevand

 

Der er så mange ting, vi kan gøre på solrige dage, mens for mange er stranden en foretrukne sted at være, når endelig er der solskin. Sommervejr er strandvejr, og mens vi nyder en god boglæsning eller bare solbadning eller en svømmetur, bør vi dog ikke forsømme vores hudpleje. I løbet af denne sæson er der flere ubehagelige ting end solskoldning - tør og afskallet hud samt forskellige irritationer er meget almindelige.


Men ingen bekymringer! InaEssentials-teamet har samlet nyttige tips til naturlig aftersun pleje, som inkluderer et af vores bedst sælgende produkt - 100% ØKOLOGISK CITRONEMALSEVAND.

Hvis du vil vide mere om dette produkt og tips og tricks til smuk og sund hud KLIK HER OG LÆS MERE!

Plejetips og tricks til solskoldet hud du skal vide

 
Tilbagebetalingsgaranti - Ingen spørgsmål
      Siden 2021 har vi "kunden har altid ret" policy. Det betyder at vi tilbyder tilbagebetalinger hvis du ikke er tilfreds med dine produkter.

"En Mission Udover Profit: Hvordan vores brand skaber indflydelseg"

Vi hos InaEssentials tror på at give tilbage til samfundet, som har støttet os. Derfor er vi stolte af at tilbyde beskæftigelsesmuligheder til medlemmer af minoritetsgrupper, som hjælper dem med at støtte deres levebrød og give dem en lysere fremtid. Ved at vælge vores økologiske produkter forbedrer du ikke blot din egen sundhed og skønhed, men du har også en positiv indflydelse på andre menneskers liv. Vær med til at gøre en forskel i dag.