Mariya and Vasil Ralchevi

Naturens svar på pigmentpletter og alderspletter: Økologisk Ædelgranvand - Hydrolina

Naturens svar til psoriasis: Perikum Hydrolina Reading Naturens svar på pigmentpletter og alderspletter: Økologisk Ædelgranvand - Hydrolina 4 minutes Next Hvorfor er min hud irriteret?

Vores InaEssentials-familiehistorie: Gør naturen til en del af din hudplejerutine.

Vores familieejede brand tror på, at naturen giver alle løsningerne til sund og smuk hud. Som forældre til tre små børn forstår vi vigtigheden af kun at bruge de bedste, mest naturlige produkter på vores hud. Derfor er vi glade for at præsentere dig for vores nyeste hudpleje produkt: Økologisk Ædelgranvand - Hydrolina til Pigmentpletter på huden.

Ædelgranvand kraft til pigmentering og alderspletter

Ædelgran, der vokser i de bulgarske bjerge er kendt for sine kraftfulde egenskaber, der gavner huden. Dens unikke sammensætning hjælper med at reducere pigmentering og alderspletter, og afslører en mere strålende og ensartet hud. Vores økologiske Ædelgranvand stammer fra de fineste, håndplukkede Ædelgrantræer og sikrer den højeste kvalitet og styrke.

Vores kliniske prøve

Vores kliniske forsøg har vist, at ædelgranvand reducerer effektivt pigmentering og alderspletter. Efter omfattende forskning og test opdagede vi, at deltagerne, der anvendte vores produkt, oplevede en markant reduktion i pigmentpletter og forekomsten af alderspletter.
Den unikke blanding af antioxidanter, terpener og flavonoider i vores økologiske ædelgranvand-hydrolina virker synergistisk ved at hæmme melaninproduktionen, regulere melanogenese samt fremme hudcelleomsætning og kollagensyntese. Som et resultat bemærkede deltagerne en lysere, mere ensartet hudtone og en ungdommelig, strålende teint.

Vores rejse

Se det bedste tilbud med dette produkt HER

Det er aldrig let at opbygge et brand fra bunden, men med beslutsomhed og hjælp fra vores børn har vi netop gjort det. Ved at arbejde sammen som en familie samlede vi vores færdigheder og viden for at skabe en hjemmeside, der kunne præsentere vores produkter og dele vores historie med verden. Jeg husker stadig tydeligt, hvordan vores søn Vasil kørte den første annonce på Facebook, som var en blog som den her. Folk kunne relatere til vores mission og gav os en chance. Snart begyndte de positive kommentarer fra tilfredse kunder at strømme ind, hvilket fik os til at køre endnu to annoncer, og så tog det fart! 20 års hårdt arbejde har ført til resultatet, som er InaEssentials.

Det er vi stolte af

Det hele drives af min mand, mig og vores 3 børn 👪
Vi viser, at økologiske produkter med kun én ingrediens kan løse problemer på lang sigt og erstatte kunstige stoffer 🍃

Kvalitet er nøglen

Vores hemmelighed til succes? En unik tilgang til vores planter.. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og vi bruger en biodynamisk metode til at behandle vores marker med et afkog af brændenælde, som er indsamlet ved fuldmåne. Derved bevares planternes terapeutiske egenskaber, og det, der adskiller vores produkt, er dets unikke effekt på pigmentpletter og alderspletter.

En personlig touch

Med mere end 110.000 afsendte flasker og kun få returneringer ved vi, at vores produkt virker. Vores prioritet har altid været at levere kvalitetsservice og en personlig tilgang, og derfor besvarer vi selv beskeder på Facebook og Instagram. Resultatet er over 10.000 positive kommentarer om vores økologiske produkter på vores hjemmeside.


Integrér naturens kraft i din daglige hudplejerutine 

Vores Økologisk Ædelgranvand-Hydrolina er utrolig nem at bruge. Påfør det med en vatrondel på dit ansigt og hals inden du anvender din fugtighedscreme. Brug den morgen og aften for at opnå optimale resultater og nyd fordelene ved en lysere og mere ensartet hud på kort tid. Uanset om du ønsker at fokusere på pigmentering eller alderspletter, eller blot ønsker at forbedre din huds generelle sundhed, så er vores Økologisk Ædelgranvand-Hydrolina den perfekte løsning.

Økologisk Ædelgranvand Hydrolina

Prøv det selv og se forskellen

Vi har fuld tillid til vores produkt og ønsker, at du også kan have den samme tillid. Derfor tilbyder vi en fuld refusion, uden at du behøver AT RETURNERE produktet, hvis du ikke oplever nogen effekt. Som et familieejet mærke er vi forpligtet til at give den bedst mulige oplevelse for vores kunder.

 

Prøv vores Økologisk Ædelgranvand - Hydrolina mod psoriasis. Brug kampagnekoden: ina20 for at få 20% rabat på din første ordre.
 
Alle produkter: HER
 
👇 Klik på knappen herunder for at se alle produkter 👇

 

"En Mission Udover Profit: Hvordan vores brand skaber indflydelseg"

Vi hos InaEssentials tror på at give tilbage til samfundet, som har støttet os. Derfor er vi stolte af at tilbyde beskæftigelsesmuligheder til medlemmer af minoritetsgrupper, som hjælper dem med at støtte deres levebrød og give dem en lysere fremtid. Ved at vælge vores økologiske produkter forbedrer du ikke blot din egen sundhed og skønhed, men du har også en positiv indflydelse på andre menneskers liv. Vær med til at gøre en forskel i dag.