Maria Ralcheva holding Saint John’s Wort herb

Naturens svar til psoriasis: Perikum Hydrolina

Som mor og virksomhedsejer er jeg opmærksom på vigtigheden af at bruge naturlige produkter til både mig selv og min familie.

Derfor er jeg glad for at kunne præsentere vores nyeste hudpleje løsning: Hydrolina - et Økologisk Perikumvand, direkte fra vores egne haver. Perikum Hydrolina er en langsigtet løsning på psoriasis og andre hudproblemer. Det er en naturlig og bæredygtig hudpleje løsning, som er skabt ved hjælp af naturens egne ingredienser.

Perikum Hydrolina
 

Se det bedste tilbud med produktet HER

Vores rejse

At starte en virksomhed er aldrig let, men med støtte fra min mand og børn har vi skabt et brand, der forstærker vores passion for naturlig skønhed. Vores familie arbejder sammen om at dyrke de fineste økologiske ingredienser, og vi er stolte af at bringe naturens fordele direkte til dig.

 Derfor tror vi på perikon mod psoriasis
Johannesurt eller kendt som perikum, er en plante med en lang hystorie med en lang historie inden for traditionel medicin, og den er kendt for sin effektivitet i behandlingen af psoriasis. Vores økologiske perikumvand - Hydrolina - er udvundet af de fineste håndplukkede perikumsblomster og er specielt udviklet til at lindre og fugte irriteret hud. 
Perikum plante
Bag videnskaben ligger et højt indhold af antioxidanter og antiinflammatoriske forbindelser i vores Økologiske Perikumvand - Hydrolina. Dette hjælper med at reducere rødme og berolige irriteret hud. I vores egne kliniske forsøg har vi set en betydelig forbedring af hudens hydrering og en reduktion af psoriasissymptomer hos over 90% af deltagerne med psoriasis efter kun 4 ugers brug af vores produkt. 
Vasil Ralchev holder Perikum Hydrolina

Kvalitet er nøglen

Se det bedste tilbud med dette produkt HER

Vi hos InaEssentials tror på at bruge kun de bedste ingredienser, og vores Økologiske Perikumvand - Hydrolina er ingen undtagelse. Vi anvender en biodynamisk tilgang til landbruget og behandler vores perikon med et afkog af vildtvoksende brændenælder, som er samlet ved fuldmåne, for at bevare urtes styrke og effektivitet.

Personlig berøring

Vi lægger stor vægt på kvalitetsservice og en personlig tilgang, derfor besvarer vi selv alle beskeder på Facebook og Instagram. Med mere end 80.000 solgte flasker og kun en håndfuld tilbageleveringer er vi stolte af den indflydelse, vores produkt har haft på så mange menneskers liv. Men vigtigst af alt er vi stolte af den positive forandring, som vores produkter skaber for vores kunder!

Forstærk din hudplejerutine med naturens egne løsninger.

Vores Økologiske Perikumvand - Hydrolina er nem at bruge, du skal blot gennemvæde en vatrondel med vandet og påføre de berørte områder efter behov.

For at opnå de bedste resultater, er det vigtigt at bruge den regelmæssigt. Nyd fordelene ved en beroliget og fugtet hud på ingen tid. Uanset om du døjer med psoriasis eller ønsker at forbedre din hud sundhed generelt, er vores Økologiske Perikumvand - Hydrolina den perfekte løsning.

Perikumvand effekter

Prøv det selv og se forskellen

Vi har fuld tillid til vores produkt og ønsker, at du også kan have den samme tillid. Derfor tilbyder vi en fuld refusion, uden at du behøver AT RETURNERE produktet, hvis du ikke oplever nogen effekt. Som et familieejet mærke er vi forpligtet til at give den bedst mulige oplevelse for vores kunder.

Prøv vores Økologiske Perikumvand - Hydrolina mod psoriasis. Brug kampagnekoden: ina20 for at få 20% rabat på din første ordre.

Alle produkterHER

👇 Klik på knappen herunder for at se alle produkter 👇

 

"En Mission Udover Profit: Hvordan vores brand skaber indflydelseg"

Vi hos InaEssentials tror på at give tilbage til samfundet, som har støttet os. Derfor er vi stolte af at tilbyde beskæftigelsesmuligheder til medlemmer af minoritetsgrupper, som hjælper dem med at støtte deres levebrød og give dem en lysere fremtid. Ved at vælge vores økologiske produkter forbedrer du ikke blot din egen sundhed og skønhed, men du har også en positiv indflydelse på andre menneskers liv. Vær med til at gøre en forskel i dag.