Nettle Water - The Natural solution against hair loss and oily hair

Hårtab og fedtet hår - Den naturlige løsning - Nældevand

Hvem er InaEssentials

InaEssentials er vores lille familie-brand. Vi dyrker økologiske afgrøder og behandler dem selv for at skabe 100% naturlig økologisk kosmetik. Mit navn er Veselina Ralchev jeg er ejer af virksomheden, som jeg administrerer sammen med min familie. Takket være InaEssentials vandt jeg prisen "Årets økologiske landmand" i 2020. Sammen med mine tre børn og min mand var jeg i stand til at forvandle InaEssentials fra en lille familievirksomhed til et velkendt brand i Europa, der nåede ud til over 500.000 kunder i mindre end to år.

InaЕssentials' mest eftersøgte produkt

Siden vi oprettede vores netbutik, lykkedes det os at løse mange hud problemer med vores økologiske produkter. Vores økologiske lavendelvand viste sig at være et af de bedste naturlige produkter mod akne, og det er elsket i alle EU-lande, hvor vi opererer. Dette var vores "bestseller" i lang tid. Intet kan dog måle sig med InaEssentials' mest eftersprugte produkt - Vild Nældevand imod hårtab og fedtet hår!

 Historien om det vilde nældevand

Mange af vores kunder bad om et produkt mod hårtab og fedtet hår. Vores familie kendte præcis til vildnældevandets fantastiske egenskaber mod disse specifikke problemer. Men for at skabe dette produkt var vi nødt til mødegå mange forhindringer:
1. Nælden er ikke en oliebærende afgrøde ❌

2. Det normale nældevand går virkelig hurtigt af ❌

3. For at samle brændenælder nok havde vi brug for mere end 200 mennesker på markerne ❌

4. Produktets naturlige duft er virkelig dårlig ❌
Se produktet HER

Da vi kendte til problemerne, satte vi os ned derhjemme og prøvede at finde en løsning til hver af dem. Må vi sige en stor til Nikolaj, min mand, som kom med en produktionsplan der løste alle disse problemer.

Vild nældevands store effekt mod hårtab og fedtet hud.

Vi lancerede vores produkt på vores hjemmemarked, Bulgarien. Vores mål var at få feedback på det, før vi lancered det på de andre EU-markeder.

På den første dag havde vi faktisk mere end 1000 ordrer på nældevandet. På mindre end to uger var der hundredvis af positive kommentarer om produktet, og allerede efter to måneder var det udsolgt på det bulgarske marked. Der var markedskrav, men desværre var brændenældesæson forbi.

Hvad siger vores kunder om produktet?

Vi fandt ud af, at hårtab og fedtet hår var et virkeligt stort problem. Vi fandt også ud af, at nældevandet var et endnu bedre værktøj til at klare disse problemer, end vi troede. I slutningen af dagen var nælden vores topbedømte produkt på alle markeder. I stedet for at gå i detaljer om vores produkter, vil vi lade vores kunder gøre det for os ^_^


 

nettle water review

Oppinion about Nettle water from Inaessentials

Se produktet HER

Den store overraskelse fra InaEssentials

Efter der var udsolgt på nældevandet, var de fleste af vores kunder utilfredse, da de ikke kunne finde produktet igen. Hver uge modtog vi forespørgsler på produktet, men endelig er DEN LANGTE VENTETID forbi! Vi producerede nok mængder af InaEssentials mest eftersøgte produkt. Du kan prøve det lige nu!

Vi sætter pris på vores kunder og deres tid, så hvis du havde brugt tid for at læse så langt, vil vi gerne overraske dig med 20% rabat på din første ordre fra vores familie-onlinebutik med kampagnekode: 20KO.

 

Se produktet HER

Se det bedste tilbud med produktet HER

👇 Eller ved at klikke på knappen nedenfor👇

"En Mission Udover Profit: Hvordan vores brand skaber indflydelseg"

Vi hos InaEssentials tror på at give tilbage til samfundet, som har støttet os. Derfor er vi stolte af at tilbyde beskæftigelsesmuligheder til medlemmer af minoritetsgrupper, som hjælper dem med at støtte deres levebrød og give dem en lysere fremtid. Ved at vælge vores økologiske produkter forbedrer du ikke blot din egen sundhed og skønhed, men du har også en positiv indflydelse på andre menneskers liv. Vær med til at gøre en forskel i dag.