Smoke Tree Water - The natural solution against gum problems, bad breath and caries

Parykbuskvand- Den naturlige løsning mod tandkødsproblemer, dårlig ånde og caries

INAESSENTIALS

Vi er et lille familiebrand, der har været engageret i økologisk landbrug i Bulgarien siden 2000. Dengang startede min mand og jeg vores økologiske landbrugsrejse som amatører. Derfor vidste vi ikke meget om det men fra begyndelsen havde vi vision, at hvad vi gør er rigtigt.
Vi var flere gange tæt på at gå konkurs, og vejen var fuld af vanskeligheder. I dag, efter mange års konsekvents og hårdt arbejde sammen med hjælp fra vores tre børn, tilbyder vi endelig vores produkter til kunderne gennem vores hjemmeside InaEssentials.

Historien bag alt dette

I februar 2019 brugte vi den første annonce for lavendelvande på vores Facebook-side i Bulgarien uden nogen forventninger. Men en uge senere begyndte de positive kommentarer at komme. Takket være til den fantastiske feedback fra kunder, der gav os en chance.
Lavendelvandet var stjernen, der nu er et velkendt produkt mod akne på mere end 16 EU-markeder inklusive Danmark. Takket være succesen med dette produkt er vi i stand til at skabe et nyt fantastisk produkt: Mundskyl Parykbuskvand (Cotinus coggygria) - Hydrolina - til Betændelse i tandkødet og Dårlige ånde.

Vores økologiske og naturlige produkt til mundhygiejne -Parykbuskvand-

Hvad er Parykbusk?

Takket være den store interesse til vores produkter på grund af den fantastiske effekt af vores lavendelvand, lykkedes det os at akkumulere noget kapital. Derfor besluttede vi at producere økologisk parykbuskvand også også kendt som europæisk røgtræ (Cotinus coggygria).
Mens parykbusk eller røgtræ (Cotinus coggygria) ofte dyrkes for sin dekorative værdi, er der medicinske anvendelser og sundhedsfordele som:
  • Antiinflammatoriske egenskaber: Røgtræblade er traditionelt blevet brugt i folkemedicin for deres antiinflammatoriske egenskaber af planten.
  • Antioxidant effekter: Nogle undersøgelser har vist, at røgtræekstrakter har antioxidant effekter, som kunne hjælpe med at beskytte mod oxidativ skade og inflammation.
  • Sårlægning: Røgtræblade er også traditionelt blevet brugt topisk for at fremme sårlægning.

Vi er den eneste producent i verden af dette produkt på grund af de vanskelige plukkeforhold. Bladene fra planten bliver håndplukket fra specifikke regioner. Men takket være vores socialpolitik har vi modtaget værdifuld hjælp fra mere end 40 familier fra minoriteter, som arbejder for os.
inaessentials social policy

En lille historie om vores Parykbuskvand

Mens vi producerede produktet, havde min søn Vasil et problem med blødende tandkød. Han begyndte at teste vandet, og effekten på ham var fantastisk, og efter en uge holdt hans tandkød op med at bløde. Og så tilbød vi produktet til vores venner og familie, som også var yderst tilfredse.

Parykbuskvands effekt

Kort sagt producerede vi vores parykbuskvand i november 2020 og så producerede vi nok mængder til alle vores markeder i den første år frem.
Mod forventningerne blev produktet hurtigt udsolgt på vores hjemmemarked i Bulgarien et kun to måneder. Den gode nyhed er, at vi producerede nye mængder i juli 2021, og nu kan vi tilbyde det i Denmark også.

Se det bedste tilbud med dette produkt HER

Mundskyl, der VIRKELIG VIRKER!

Den vilde parykbusk/smoketree er en af ​​de planter med den stærkeste antibakterielle effekt. I modsætning til antibiotika, der kun midlertidigt løser problemet, tilbyder vandet en permanent løsning på problemer med tandkød og tænder. Produkterne er fremstillet ved dampdestillation, og det pletter IKKE tænderne.
Gurglevand bruges til lokal behandling af mund, tænder eller hals før sengetid, så er det mere end nok. Hvis du ikke er tilfreds med produktet, tilbyder vi PENGERNE TILBAGE- GARANTI.
Hvis det er ikke nok, så har vi en 20% rabatkode til dig med koden smoke20.

Klik på knappen herunder og se alle produkter

"En Mission Udover Profit: Hvordan vores brand skaber indflydelseg"

Vi hos InaEssentials tror på at give tilbage til samfundet, som har støttet os. Derfor er vi stolte af at tilbyde beskæftigelsesmuligheder til medlemmer af minoritetsgrupper, som hjælper dem med at støtte deres levebrød og give dem en lysere fremtid. Ved at vælge vores økologiske produkter forbedrer du ikke blot din egen sundhed og skønhed, men du har også en positiv indflydelse på andre menneskers liv. Vær med til at gøre en forskel i dag.