Den naturlige løsning på Eksem: Økologisk Kamillevand Hydrolina

Den naturlige løsning på Eksem: Økologisk Kamillevand Hydrolina

ACNE og hvordan en mors historie hjalp over 50.000+ teenagere i Danmark! Reading Den naturlige løsning på Eksem: Økologisk Kamillevand Hydrolina 4 minutes

Jeg er mor og virksomhedsejer og ved, hvor vigtigt det er at bruge naturlige produkter til både mig selv og min familie. Derfor er jeg glad for at kunne fortælle dig om Kamillevand - Hydrolina, som vi producerer fra vores økologiske marker. Et produkt, som nu har hjulpet mere end 90.000 mennesker i Europa.

Vores Gennembrud mod Eksem

Efter mange års hårdt arbejde opdagede vi den økologiske kamillehydrolins utrolige evne til at lindre symptomerne på eksem. Med mere end 20.000 succeshistorier har vores økologiske Kamillevand - Hydrolina vist sig at være en gamechanger for dem, der kæmper med eksem og irriteret hud. Vi begyndte at producere kamillehydrolina tilbage i 2001, men det var i 2018, at en af mine venner fortalte mig, at »vi reddede hendes 4 måneder gamle baby«, da hun udviklede et meget slemt eksem på sine ben og arme, og det reducerede hans hudirritation betydeligt. Det var 2 år efter, at vi introducerede vores bestseller Lavendelvand - Hydrolina mod akne, og det var det andet økologiske produkt, som vi introducerede til vores familiemærke.

Ralchevi family holding Hydrolina

Kraften i kamille

Kamille, en plante, der er hjemmehørende i vores region, er blevet brugt i århundreder for sine beroligende og antiinflammatoriske egenskaber. Vores økologiske kamillehydrolina kommer fra de fineste håndplukkede kamillemarker og er specielt fremstillet til at lindre eksem og forbedre hudens sundhed.

 

Videnskaben bag vores økologiske kamillehydrolins effektivitet mod eksem ligger i dens rige sammensætning af antioxidanter og antiinflammatoriske forbindelser. Disse egenskaber arbejder synergistisk for at reducere kløe, berolige irriteret hud og bekæmpe eksemfremkaldende bakterier. Vores kliniske forsøg understøtter disse resultater, idet over 90 % af deltagerne oplevede en forbedret hydrering af huden og en betydelig reduktion af eksemsymptomer efter at have brugt vores økologiske kamillehydrolat i bare 4 uger.

Eczema pack - 3x Organic Chamomile water - Hydrolina

Se det bedste tilbud på produktet HER

Vores Rejse

Det er aldrig nemt at starte en virksomhed, men med støtte fra min mand og mine tre børn har vi skabt et brand, der er udtryk for vores passion for naturlig skønhed. Vores familie arbejder sammen om at dyrke de fineste økologiske ingredienser, og vi er stolte af at bringe naturens fordele direkte til dig. For at gøre det har vi oprettet vores familiewebsted og eksporteret vores lager til alle europæiske markeder.

Veselina Ralcheva on production line

Kvalitet er nøglen

Hos InaEssentials tror vi på kun at bruge de bedste ingredienser, og vores økologiske kamillehydrolat er ingen undtagelse. Vi bruger en biodynamisk tilgang til landbrug og behandler vores marker med et afkog lavet af brændenælder, der er samlet ved fuldmåne, for at bevare styrken og effektiviteten af vores kamille.

Nettle water production

Personligt Præg

Vi er forpligtet til at levere kvalitetsservice og et personligt præg, og derfor svarer vi selv på alle beskeder på Facebook og Instagram. Med over 90.000 afsendte flasker og kun 164 returnerede er vi stolte af vores produkt og den indflydelse, det har haft på så mange menneskers liv.

Ralchevi family at the factory

Bring Naturens Løsninger ind i Din Hudplejerutine

Vores Økologisk Kamillevand - Hydrolina er nemt at bruge, du skal blot påføre det på en vatrondel og bruge det på det berørte område. Brug den morgen og aften (før sengetid) for at opnå de bedste resultater, og nyd fordelene ved en klarere og sundere hud på ingen tid. Uanset om du kæmper med eksem og irritation eller blot ønsker at forbedre din huds sundhed, er vores økologiske kamillehydrolina den perfekte løsning.

Vi tror på vores produkt og ønsker, at du også gør det. Derfor tilbyder vi fuld refusion, hvis der ikke er nogen effekt, og det er IKKE NØDVENDIGT at returnere produktet. Som et familiemærke er vi forpligtet til at give vores kunder den bedst mulige oplevelse.
Vasil Ralchev and Hydrolina
Prøv vores økologiske Kamillevand - Hydrolina mod eksem. Brug kampagnekoden: ina20 for at få 20% rabat på din første ordre.

Vores hjemmeside: inaessentials.dk

👇 Klik på knappen nedenfor for at se alle produkter 👇

"En Mission Udover Profit: Hvordan vores brand skaber indflydelseg"

Vi hos InaEssentials tror på at give tilbage til samfundet, som har støttet os. Derfor er vi stolte af at tilbyde beskæftigelsesmuligheder til medlemmer af minoritetsgrupper, som hjælper dem med at støtte deres levebrød og give dem en lysere fremtid. Ved at vælge vores økologiske produkter forbedrer du ikke blot din egen sundhed og skønhed, men du har også en positiv indflydelse på andre menneskers liv. Vær med til at gøre en forskel i dag.