Naturlig løsning på AKNE - Økologisk Lavendel Hydrolina

Naturlig løsning på AKNE - Økologisk Lavendel Hydrolina

Som både mor og virksomhedsejer ved jeg, hvor vigtigt det er at anvende naturlige produkter til både mig selv og min familie. Derfor vil jeg gerne dele vores produkt, Lavender Hydrolina, med jer. Vi producerer det selv på vores egne økologiske marker, og det har allerede hjulpet mere end 200.000 mennesker i Europa.

Økologisk lavendelvand Hydrolina på lavendelmark

Vores gennembrud mod akne

Efter flere års hårdt arbejde opdagede vi den utrolige kraft af økologisk lavendelvand til at bekæmpe hovedårsagen til akne. Vores økologiske lavendelvand har vist sig at være en game-changer for dem, der kæmper med teenage- og voksenakne, og med mere end 30.000 succesfulde historier bag os. Store ting kan dog ske gennem små historier. Vi startede med at producere lavendelvand tilbage i 2001, men det var først i 2016, da en af mine venner fortalte mig, at vi havde "reddet hendes datters liv", da hun brugte vores lavendelvand inden sin fest, og det gjorde underværker for hendes ansigt. Det var her, vi begyndte at producere vores hydrolat, og så blev "InaEssentials" født.

Ralchevi-familien holder Hydrolina

Lavendelens utrolige kraft

Lavendel, en plante hjemmehørende i vores region, er blevet brugt i århundreder for sine beroligende og antiseptiske egenskaber. Vores økologiske lavendelvand er håndplukket fra de fineste lavendelmarker og er specielt udformet til at bekæmpe akne og forbedre hudens sundhed.

Forklaringen på, hvorfor vores økologiske lavendelvand er så effektivt mod akne, skyldes dets fyldige kombination af antioxidanter, antiinflammatoriske og antimikrobielle forbindelser. Denne kombination af egenskaber arbejder sammen på en naturlig måde for at mindske rødme, berolige irriteret hud og bekæmpe de bakterier, der forårsager akne. Vores kliniske forsøg bekræfter disse resultater, da mere end 90% af deltagerne oplevede en forbedring af deres hudhydrering og en betydelig reduktion af aknesymptomer efter kun 4 ugers brug af vores økologiske lavendelvand.

Pige med lavendel Hydrolina

Vores rejse

Det er aldrig nemt at starte en virksomhed, men med støtte fra min mand og 3 børn har vi skabt et brand, der legemliggør vores passion for naturlig skønhed. 

Vi som familie samarbejder om at dyrke de bedste økologiske ingredienser og vi er stolte over at kunne give dig direkte adgang til naturens fordele. For at kunne gøre dette, har vi skabt vores egen hjemmeside som familie og eksporteret vores lager til alle europæiske markeder.

Veselina Ralcheva på produktionslinjen

Kvalitet er nøglen

Hos InaEssentials mener vi, at kun de bedste ingredienser fortjener at blive brugt i vores produkter, og vores økologiske lavendelvand er ingen undtagelse. Vi har en biodynamisk tilgang til landbrug og behandler vores marker med et afkog lavet af brændenælde, som er blevet høstet under fuldmånen. Dette er med til at bevare styrken og effektiviteten af vores lavendel på den mest naturlige måde.

Nældevandsproduktion

Personlig Tilgang

Vi har en forpligtelse til at levere kvalitetsservice med et personligt præg, og derfor besvarer vi alle beskeder på Facebook og Instagram personligt. Vi er stolte af vores produkt og den indflydelse, det har haft på så mange menneskers liv, med mere end 110.000 afsendte flasker og kun 164 returnerede flasker.

Ralchevi-familien på fabrikken

"Tilføj naturens egne løsninger til din hudplejerutine."

Det er så nemt at anvende vores økologiske lavendelvand - du skal blot hælde lidt på en vatrondel og anvende det på dit ansigt og hals. Brug det om morgenen og om aftenen (før sengetid) for at opnå de bedste resultater og nyd fordelene ved en klarere og sundere hud på ingen tid. Uanset om du kæmper med acne eller blot ønsker at forbedre din hud, er vores økologiske lavendelvand den perfekte løsning.
Lavendelvand

Forsøg er at tro

Vi har fuld tiltro til vores produkt og ønsker at overbevise dig om dets effektivitet. Derfor tilbyder vi fuld refusion, hvis du ikke oplever nogen forbedringer - DU BEHØVER IKKE ENGANG AT RETURNERE produktet. Som et familieejet mærke er det vores ansvar at sikre den bedst mulige oplevelse for vores kunder.
Vasil Ralchev og Hydrolina
Her har vi en særlig rabat til dig. Bare brug denne kode på din første ordre: ina20 for 20% rabat.
Alle produkterHER

👇 Klik på knappen nedenfor for at se alle produkter👇

"En Mission Udover Profit: Hvordan vores brand skaber indflydelseg"

Vi hos InaEssentials tror på at give tilbage til samfundet, som har støttet os. Derfor er vi stolte af at tilbyde beskæftigelsesmuligheder til medlemmer af minoritetsgrupper, som hjælper dem med at støtte deres levebrød og give dem en lysere fremtid. Ved at vælge vores økologiske produkter forbedrer du ikke blot din egen sundhed og skønhed, men du har også en positiv indflydelse på andre menneskers liv. Vær med til at gøre en forskel i dag.